Prognoza meteo pentru începutul lui martie!

Vremea se anunță geroasă pentru un început de primăvară! Martie vine cu frig și temperaturi maxime de -7 şi -6 grade și minime între -8 şi -15 grade!

În Oltenia, în ultimele zile de februarie şi începutul lunii martie, regimul termic va fi caracterizat de valori cu mult sub mediile multianuale, iar dimineaţa şi noaptea va fi ger. Mediile maximelor vor fi de -7 şi -6 grade, iar ale minimelor între -8 şi -15 grade, cele mai coborâte valori urmând a se înregistra în dimineţile de 28 februarie şi 1 martie. Ulterior, vremea va intra într-un proces de încălzire, urmând ca mediile temperaturilor diurne sa crească spre 8-10 grade în perioada 7-11 martie, potrivit Administrației Naționale de Meteorologie (ANM).

Cum va fi vremea la început de primăvară în Craiova

Începutul de primăvară vine cu temperaturi scăzute pentru craioveni. 1 martie vine cu vreme rece de -5 grade ziua și -10 pe timp de noapte. Apar și ninsori la început de martie. Temperatura medie lunară a aerului va fi apropiată de norma climatologică în sudul,  sud-estul și local în vestul țării și se va situa sub normal în restul teritoriului. Precipitațiile totale lunare vor fi excedentare în cea mai mare parte a țării, conform ANM. Temperaturile încep să crească după 7 martie, și vor ajunge la 4 grade pe timp de zi, iar pe timp de noapte 0 grade. Tot după 7 martie, apar și ploile.

Dezbatere. Tu de ce ai ramas in Romania? http://bit.ly/2F6KjDK

 

 

Share!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *