fbpx

Promotia continua: călătorești gratuit dacă ai pensia mică sau peste 70 de ani!

RAT Craiova a declanșat acțiunea de reînnoire a abonamentelor pentru pensionarii beneficiari de gratuități.

 

Într-un comunicat, Regia de transport din Craiova anunță: „RAT SRL anunta publicul interesat că, începând cu luna august 2018, pensionarii cu un venit din pensie mai mic de 1350 lei/luna sau cei cu varsta de peste 70 ani, beneficiari de abonamente gratuite pe mijloacele de transport ale RAT SRL din municipiul Craiova, și care expira la data de 31 iulie 2018, conform HCL295/26.07.2018, sunt rugați să se prezinte la orice casa de bilete și abonamente pentru achiziția acestora.

Abonamentele vor putea fi ridicate, începând cu luna august 2018, de la orice casă de bilete și abonamente a RAT SRL, pe baza actului de indentitate în original și copie a cuponului de pensie din luna iunie sau iulie 2018, în original și copie, și a vechiului abonament.

Abonamentele eliberate astfel, vor fi valabile pe o perioadă de un an, de la emiterea lor.

Abonamentul gratuit îsi pierde valabilitatea în conditiile în care valoarea pensiei depășește 1350 Lei/lună, iar în cazul pensionarilor sub 70 de ani sau dacă pensionarii își schimbă domiciliul din municipiul Craiova în orice altă localitate.

RAT SRL roagă călătorii beneficiari să ridice aceste abonamente din zona în care locuiesc, pentru a nu crea aglomerații la casele de bilete și abonamente RAT SRL Craiova.

 

Important 

 

Cei care nu mai detin abonamentul vechi, se vor prezenta la caseria centrală de abonamente, din Calea Bucuresti Bl.17A parter”.

Un craiovean intra in topul celor mai ciudate moduri de a muri!

Share and Enjoy !

0Shares
0 0 0
The following two tabs change content below.

Cosmin Cojocareanu

Fondator 3minute.net. Cu experienta de peste 15 ani in presa.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

0Shares
0 0