Liceul cu promovabilitate zero la BAC!

Deși procentul elevilor care au promovat bacalaureatul în Vâlcea anul acesta este mai mare decât cel de anul trecut, nici măcar un elev nu a reușit să obțină nota 10, iar un liceu vâlcean a avut promovabilitate zero.

Cea mai mare medie din Vâlcea a fost 9,96, a elevei Dina Ștefania Gabriela de la Liceul Constantin Brâncoveanu din Horezu. Un alt liceu, nu numai că nu a avut medii de 10, dar a înregistrat promovabilitate zero.

În cazul Liceului Tehnologic “Căpitan Nicolae Pleșoianu” rezultatele au fost îngrijorătoare, dintre cei 20 de absolvenți care s-au inscris la examen și s-au prezentat la probele scrise, niciunul nu a reușit să promoveze, cea mai mare medie fiind 5,8. Liceul Teoretic din Maciuca se află într-o situație similară, doar doi elevi înscriși au reușit să ia notă de trecere.

Până că și unul dintre cele mai prestigioase colegii din Vâlcea, Colegiul Național Mircea cel Bătrân, a avut 25 de elevi care nu au luat examenul.

Un caz mai fericit este cel al Colegiului Național de Informatică “Matei Basarab” din Râmnicu Vâlcea, unde dintre cei 187 de elevi înscriși, numai 3 nu au promovat, iar 98 dintre cei care au promovat au avut medii între 9 și 9,90.

Lucrările din Vâlcea au fost corectate la București, iar centrul de corectură din capitală este renumit pentru exigență.

În 3 minute poți să citeși și: Andreea Goga: “Fiecare copil ar trebui să-și urmeze visul”

 Bac 2019! Cele mai bune 6 licee din Craiova!

S-au afișat rezultatele la BAC 2019!

Share!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *