-2.8 C
Craiova
miercuri, ianuarie 19, 2022

Propunere halucinantă din partea lui Balint: „Să alegem noi selecționerul”

Gabi Balint nu mai are încredere în deciziile lui Burleanu și vrea să aibă un cuvânt de spus pentru echipa națională!

România nu mai are cele mai bune rezultate. Turneele Propunere halucinantă din partea lui Balint: „Să alegem noi selecționerul”finale par foarte departe de tricolori, iar Gabi Balint a venit cu o propunere fără precedent în ceea ce privește numirea unui nou selecționer. Gloria Stelei este de părere că foștii mari fotbaliști, antrenorii, suporterii și ziariștii ar trebuie să facă, de această dată, alegerea în locul lui Burleanu.

„Vreau să spun că și eu mă alătur grupului care îl vrea pe Hagi. Cred că e momentul lui, cred că e momentul să i se dea națională. Și nu pe doi ani, ci pe patru ani. Dacă el nu reușește după ce a făcut la Viitorul, atunci înseamnă că nimeni nu mai poate. Eu cred că, în momentul ăsta, lumea fotbalului ar trebui să-și aleagă selecționerului – că va fi Hagi sau oricare altul. Cei care am jucat fotbal, antrenori, ziariști, suporteri… să alegem noi! Așa îi absolvim de responsabilitate și pe conducătorii Federației. Până acum au ales prost, să-l alegem noi acum pentru că e echipa națională”, a spus Balint, la emisiunea Fotbal Club, de la Digi Sport.

Helmut Duckadam nu crede în propunerea lui Balint. Fostul portar a lăsat de înțeles că FRF își dorește un antrenor umil, care să nu facă probleme: „ Visează frumos în continuare! Depinde ce vrea FRF. Vrea un antrenor cuminte și ascultător, cum sunt cei de la loturile de tineret sau vrea un antrenor cu personalitate ca Hagi, Pițurcă, Petrescu?  Vom vedea, eu sunt foarte curios ce va alege. Nu vom alege noi. Te dezamăgesc, Gabi, dar nu vom alege noi”, a spus Duckadam.

foto: digisport.ro

Cicâldău poate face pasul la o echipă din Serie A!

Catalin Anghel
Redactor 3minute.net. Absolvent al Facultății de Jurnalism din Craiova.

Related Articles

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Stay Connected

27,278FaniÎmi place
0AbonațiAbonați-vă
spot_img

Societate comerciala cu sediul în Craiova, domeniul de activitate confecții-marochinărie, angajează mecanic confecții piele. Salariu: 1000 euro. Condiții; profesionist, experiență.

Relații la tel: 0738/497538

Latest Articles