fbpx
11 C
Craiova
duminică, mai 9, 2021

VIDEO: Se trezi și Bănia pe-nserat: „Arafat, m..e Arafat!”

Peste 6000 de craioveni au cerut libertate, chemând orașul în stradă: „Nu stați în casă, dacă vă pasă!”

- Advertisement -
- Advertisement -

Românii s-au săturat de resticții și de stat în casă. Ei au pornit încă de ieri seară proteste în toată țara împotriva noilor măsuri adoptate de Guvern joia trecută. Astfel, astăzi și craiovenii s-au alăturat acestei mișcari și au ieșit în stradă pentru a-și cere dreptul la libertate înapoi.

„LIBERTATE! VREM LIBERTATE!”

Oltenii însă au organizat una dintre cele mai mari manifestații din întreaga țară. Peste 6000 de craioveni s-au strâns în această seară pe străzi. Au pornit protestul în fața Prefecturii și au continuat spre Calea București. Traficul a fost paralizat complet iar forțele de ordine abia dacă au făcut față.

Craiovenii au cerut ridicarea restricţiilor de circulaţie şi a celor referitoare la orarul de funcţionare a magazinelor şi teraselor. De asemenea, în semn de protest, oltenii au dat foc măștilor de protecție: „Ardeți toți măștile!”

Pe de altă parte, autoritățile susțin în continuare că măsurile impuse sunt unele necesare pentru diminuarea riscului de infectare cu virusul Sars-Cov-2. În timp ce craiovenii strigă în gura mare „Arafat, m..e Arafat!”, acesta declară că nu există motive pentru a protesta, situația din România fiind una gravă.

„N-am ce să comentez, decât că cei protestează să vină cu puncte de vedere pe care trebuie să le probeze. Realitatea este alta în România.” a spus Arafat la digi24.

În 3 minute poți să vezi și:

VIDEO: Cei mai mulți protestatari s-au strâns în Bănie! 

 

The following two tabs change content below.

Related Articles

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Stay Connected

27,192FaniÎmi place
0AbonațiAbonați-vă
- Advertisement -
spot_img

Latest Articles