21.7 C
Craiova
miercuri, septembrie 27, 2023

Protest la Spitalul de Psihiatrie Poiana Mare

Protest la Psihiatrie! Aproximativ 100 de angajați au protestat pașnic în fața Spitalului de Psihiatrie Poiana Mare, nemulţumiţi de scăderea salariilor!

Aproximativ 100 de cadre medicale din cadrul Spitalului de Psihiatrie Poiana Mare protstează paşnic în faţa instituţiei, nemulţumiţi de scăderea salariilor. „Noi suntem într o dilemă foarte mare şi suntem supăraţi că se loveşte tot în personalul  care chiar munceşte. Noi nu avem idee la ora actuală ce salariu trebuie să încasăm luni, dar cred că nici Ministerul Sănătăţii nu are habar.Noi nici macar nu ştim ce se întâmpl în sănătate. Vrem să ne spună cineva ce se întâmplă cu noi, aici la Spitalul de Psihiatrie sunt aproximativ 470 de bolnavi care au nevoie de noi şi noi vrem să ne ducem la ei, dar nu mai vrem să fim minţiţi şi duşi de nas“, a spus Ştefan Vasile, asistent medical la Spitalul de Psihiatrie Poiana Mare.

Protest spontan la Psihiatrie

“Suntem nemulțumiți de faptul că nouă o să ne scadă din salariu. Nu am primit încă banii, dar știm ca Ministerul Sănătății a recomandat conducerii spitalului să ne dea sporuri de 56% și nu de 78 % cum primeam până acum. Adică ni se acordă nivelul minim de sporuri” , a spus Viorica Călin, medic în cadrul spitalului Poiana Mare.

Cadrele medicale de la Spitalul de Psihiatrie Poiana Mare sunt nemulțumite de scăderea salariilor. Vera Tomescu este asistent medical de 38 de ani şi are un salariu de bază puţin peste 4000 de lei. Cadrul medical a povestit că nu este normal ceea ce se întâmplă în sănătate şi vrea ca cei de la Ministerul Sănătăţii să revină asupra regulamentului de sporuri aprobat de Guvern, săptămâna trecută.

Angajații spitalului au avertizat că dacă va fi nevoie, vor protesta zilnic pentru drepturile lor.

Crosul olteniei, mâine in Parcul Romanescu https://bit.ly/2qtASWG

Loading RSS Feed

Related Articles

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Stay Connected

32,055FaniÎmi place
0AbonațiAbonați-vă
spot_img
spot_img
Loading RSS Feed

Latest Articles