Tribunalul Dolj s-a pronunțat. Proxenetul craiovean a fost condamnat.

Proxenetul craiovean acuzat de tentativă de omor a fost condamnat de Tribunalul Dolj la 9 ani de închisoare, rămânând încarcerat. Decizia nu este definitivă, se poate face apel la Curtea de Apel Craiova.

Bărbatul a lovit cu maşina intenționat o tânără pe care o exploata sexual. Aceasta a avut nevoie de 55 de zile de îngrijiri medicale, după ce lovitura i-a provocat o fractură de umăr pentru care s-a intervenit chirurgical.

Anchetatorii au explicat că „în luna octombrie 2017, inculpatul Burtescu Alin Marian, în vârstă de 30 de ani, a cunoscut, prin intermediul unui site erotic, o persoană de sex feminin, în vârstă de 22 de ani, şi, speculând starea de vulnerabilitate şi naivitate a acesteia, a recrutat-o prin inducere în eroare (promisiuni de convieţuire) şi a transportat-o în diferite oraşe din ţară , în scopul de a practica prostituţia, în beneficiul lui, în apartamente, dar şi la stradă. Pe fondul comportamentului violent (fizic şi psihic) al inculpatului, persoana vătămată a hotărât să rupă relaţia cu acesta, împrejurare în care, la data de 21.04.2018, inculpatul Burtescu Alin-Marian s-a deplasat cu un autoturism în zona în care victima practica prostituţia – DN 65, în apropiere de comuna Pieleşti – şi, după ce a trecut prin dreptul ei de câteva ori a intrat pe acostament, în viteză, lovind-o cu partea frontală a autovehiculului. Inculpatul a părăsit locul evenimentului rutier deplasându-se la poliţie abia după câteva ore”, aşa cum se arată în comunicatul DIICOT Craiova.

Proxenetul este în arest preventiv de la 26.04. 2018 .

Te poate interesa şi : Vin temperaturi de -15 grade! Cand se strica vremea!

Share and Enjoy !

0Shares
0 0 0
The following two tabs change content below.

Cristina Plesoianu

Latest posts by Cristina Plesoianu (see all)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

0Shares
0 0