16.2 C
Craiova
duminică, mai 19, 2024

Femeile liberale au găsit soluția perfectă: Prună și Urdă fac echipă cu Prica!

O combinație mai interesantă zău dacă se putea! Așadar femeile liberale și-au ales conducătoarele în Craiova: Prica, Prună și Urdă.

 

Mai jos e comunicatul PNL:

Comitetul de Coordonare Local al OFL s-a întrunit sâmbătă, 18 Noiembrie 2017, pentru alegerea noului Birou Politic al Organizaţiei de Femei a PNL Craiova (OFL Craiova). Lucrările şedinţei au fost conduse de doamna Mihaela Jianu – preşedinte OFL Dolj, la eveniment participând domnul senator Mario Ovidiu Oprea – preşedinte PNL Craiova, doamna Corina Prica – Preşedinte OFL Craiova, domnul Marinel Florescu – consilier municipal PNL şi domnul Nicolae Hotăranu – preşedinte OPV3.

Luând cuvântul în deschiderea şedinţei, domnul senator Mario Ovidiu Oprea, preşedintele PNL Craiova a declarat: “Astăzi se încheie o etapă importantă, începută cu o lună în urmă, aceea de a desfăşura alegeri în toate organizaţiile speciale ale PNL Craiova: de tineret, femei şi vârsta a III-a . OFL Craiova este o organizaţie foarte importantă pentru că PNL doreşte să facă o altfel de politică şi îşi doreşte să aibă o punte de legătură cu cetăţenii. OFL creează echilibru şi prin filtrul ei trebuie să trecem orice subiect de analiză şi dezbatere, fie că vorbim de familie sau de societate în general.”

Prica, Pruna si Urda le vor conduce de-acum inainte pe femeile liberale

Consilierul municipal Marinel Florescu a subliniat importanţa pe care o are organizaţia de femei liberale în transmiterea mesajului politic. Acesta a precizat: “PNL creşte încet dar sigur, iar OFL este una dintre cele mai importante organizaţii speciale, care participa activ în lupta electorală, susţinând prin prezenţa şi aportul său întreaga activitate a partidului.”

Corina Prica, preşedintele OFL Craiova a prezentat raportul de activitate al organizaţiei, declarând printre altele că „PNL este o echipă iar acţiunile care s-au desfăşurat la nivel judeţean şi local au avut suportul tuturor membrilor, fie că vorbim de programele naţionale „PNL are grijă de sănătatea ta” , “PNL are grijă de ochii tăi”, „Ziua internaţională a luptei împotriva cancerului la sân”, la care au participat 4500 de persoane, sau de campanii de strângere de semnături pentru susţinerea candidaţilor sau iniţiativelor PNL. „Femeile liberale nu tratează cu indiferenţă viaţa politică şi cred că se impune o ritmicitate mai mare a acţiunilor noastre.” a mai declarat Corina Prica.

În urma votului a fost stabilită componenţa biroului nou ales. Acesta este format din: Prica Corina Doina – Preşedinte, Prună Simona şi Urdă Corina – Prim-Vicepreşedinţi, Şandru Mirela Daniela – Secretar General, Deliu Cristiana și Radu Olivia – Secretari Generali Adjuncţi , Boangiu Jeni, Ciocozan Tatiana, Dincu Fania, Georgescu Carmen, Mandi Claudia Sami, Mircea Eleonor, Mitrică Elena, Mitrulescu Ionica Violeta, Moldovan Sofia Nicoleta, Muga Anca – Vicepreşedinţi, Stoian Adelina –Trezorier.

Citeste si: ALDE s-a aliat cu PNL! Degeaba, proiectul nu a trecut! 

Cosmin Cojocareanu
Cosmin Cojocareanuhttps://3minute.net
Fondator 3minute.net. Cu experienta de peste 15 ani in presa.

Related Articles

Accesează-ne și aici!

Latest Articles