fbpx
7.8 C
Craiova
duminică, mai 9, 2021

Fără cuvinte! O adolescentă și-a omorât pruncul abia născut!

De ce a recurs tânăra la gestul brutal și ce se va întâmpla cu ea!

- Advertisement -
- Advertisement -

O tânără de 16 ani din Olt a adus pe lume, singură, un bebeluș, pe care apoi l-a omorât. De frica tatălui său, adolescenta a pus pruncul într-o pungă de plastic, pe care a ascuns-o după fotoliu.

Tatăl său a găsit-o leșinată pe fată și a chemat Ambulanța. Ulterior, a fost descoperit și trupul neînsuflețit al bebelușului, care deși se născuse viu, a decedat prin asfixiere, potrivit fanatik.ro.

Inițial, tânără voia să ducă bebelușul în spital, însă planurile nu au decurs așa cum și-a închipuit și a fost nevoită să recurgă la un gest brutal, fiindu-i frică de reacție tatălui său. Aceasta a rămas însărcinată cu un băiat din sat, care ar fi șantajat-o cu publicarea pe internet a unor poze deocheate.

În urma cercetărilor efectuate, autoritățile au decis ca minora să fie pedepsită printr-o măsură educativă. Ea va fi asistată zilnic, timp de trei luni, de către specialiștii Serviciului de Probațiune.

„Instanța va avea în vedere circumstanțele personale ale inculpatei, vârsta acesteia, respectiv 16 ani, precum și împrejurările de comitere a infracțiunii, respectiv faptul că la momentul comiterii acesteia, inculpata a prezentat diagnosticul tulburare afectivă emoțională majoră tranzitorie, generată de naștere, agravată de tulburările somatic consecutiv nașterii, discernământul său fiind diminuat”, arată motivarea judecătorilor.

foto: stiri.md

Related Articles

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Stay Connected

27,196FaniÎmi place
0AbonațiAbonați-vă
- Advertisement -
spot_img

Latest Articles