-3.9 C
Craiova
marți, ianuarie 25, 2022

Prunea îi suflă în ceafă lui Napoli: „Urmărește postul de președinte”

Adrian Mititelu a picat la mijloc în răfuiala dintre Nicolo Napoli și Florin Prunea!

După ce Napoli a fost readus la FCU Craiova pentru a opta oară, Florin Prunea l-a atacat subtil pe antrenor, dar și pe patronul clubului din Bănie, despre care a spus că au avut o dispută legată de alcătuirea echipei de start, într-un mandat trecut.

Avea un meci și îl cheamă Mititelu să-i dea echipa, cum ar trebui să joace. Nicolo s-a uitat pe foaie și i-a zis: «Adrian, sunt 12 jucători». A luat Mititelu foaia, i-a spus să facă cum știe, că nu se pricepe. El acolo este un antrenor iubit, a avut rezultate la Craiova, dar are probleme cu suporterii. Pentru mine, a fost o alegere pe care nu o înțeleg, sincer”, a spus Florin Prunea, la ProSport Live.

Napoli a ținut să îi răspundă fostului său șef de la Iași și îl acuză pe acesta de faptul că vânează postul de președinte la FCU Craiova.

Invenții! Invenții! Florin Prunea vrea să mă pună rău cu Adrian Mititelu și nu este nimic adevărat din ceea ce a povestit acest om. Nu știu de unde a scos el asemenea invenții, dar eu niciodată nu i-am spus lui așa ceva în perioada în care amândoi lucram la Poli Iași și nici cu alți oameni nu am vorbit despre așa ceva, deoarece nu a existat. Niciodată Adrian Mititelu nu mi-a dat echipa pe foaie. Florin Prunea probabil urmărește postul de președinte la Craiova și este supărat că patronul Adrian Mititelu nu l-a căutat pe el. Florin Prunea este omul care m-a dat afară de la Poli Iași. El este omul care l-a convins pe primar să renunțe atunci la mine”, a declarat Napoli, pentru ProSport.

foto: fanatik.ro

FCU Craiova a reziliat unilateral contractele cu 4 jucători!

Catalin Anghel
Redactor 3minute.net. Absolvent al Facultății de Jurnalism din Craiova.

Related Articles

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Stay Connected

27,278FaniÎmi place
0AbonațiAbonați-vă
spot_img

Societate comerciala cu sediul în Craiova, domeniul de activitate confecții-marochinărie, angajează mecanic confecții piele. Salariu: 1000 euro. Condiții; profesionist, experiență.

Relații la tel: 0738/497538

Latest Articles