fbpx
3.9 C
Craiova
luni, ianuarie 25, 2021

Obiectivul PSD Dolj la alegerile parlamentare : „Minim doi senatori și minim cinci deputați”

În frunte cu Lia Olguța Vasilescu și cu președintele PSD Dolj, Claudiu Manda, social-democrații au depus dosarele de candidatură pentru alegerile parlamentare din data de 06.12.2020!

- Advertisement -
- Advertisement -

Lia Olguța Vasilescu, primarul Craiovei, Claudiu Manda, președintele PSD Dolj, Ion Prioteasa, fostul lider al Consiliului județean Dolj și Mihai Genoiu, fostul primar al orașului sunt doar câteva dintre numele importante care au fost prezente la depunerea dosarelor de candidatură pentru parlamentare.

Claudiu Manda a dezvăluit care sunt obiectivele partidului pe care îl conduce la nivel județean și care sunt oamenii cheie pe care el și echipa pe care o coordonează vor să îi vadă în Senat și Camera Deputaților.

Astăzi am depus lista de candidați pentru Camera Deputaților și pentru Senat. Considerăm că este o listă foarte bună. Plecăm de la ideea că obiectivul nostru este să obținem minim doi senatori și minim cinci deputați. În această zonă eligibilă aveam doar doi care au mai fost în Parlament. Restul sunt oameni noi pentru Parlamentul României. Sunt oameni cu care ne mândrim și oameni care au, unii dintre ei, o experiență enormă. Sunt și oameni care au mai puțină experiență politică, dar credem că este nevoie să împrospătăm echipele, e nevoie de noi viziuni și e nevoie să înțeleagă inclusiv craioveanii și doljenii că nu suntem un partid care rămâne blocat”, a declarat președintele PSD Dolj, care are încredere în oamenii ce au condus până de curând orașul Craiova și județul Dolj: Mihail Genoiu, respectiv Ion Prioteasa: „Locul 1 pe lista pentru Senat este domnul Prioteasca, un om care este iubit de noi toți și căruia îi mulțumim pentru tot ce a făcut în fosta poziție. Locul doi pe listă este Mihail Genoiu, un om care a venit alături de echipa noastră, la un moment dat. Are experiență în administrație și credem că va fi util în senatul României. La camera deputaților, locul 1 este Alexandra Presură. Am fost foarte mulțumiți de activitatea ei și pe zonă de tineret și în Parlament. Locul doi pe listă este Iulian Badea, un om fără experiență politică, dar credem că să poate forma și poate să reprezinte vocea tinerilor din Craiova. Locul trei pe listă este Laura Vicol, avocat de profesie”, a mai spus Claudiu Manda.

Ion Prioteasa speră că va avea ocazia să-i reprezinte pe doljeni în Senatul României, acolo unde vrea să sprijine toate proiectele de impact pentru județ: „Mă despart de Consiliul Județean după o periaodă foarte lungă de timp, în care au fost realizări notorii, care se pot vedea în fiecare localitate din Dolj. Am fost onorat să reprezint județul Dolj și să contribui la dezvoltarea acestuia, împreună cu o echipă performantă pe care o la colegului Cosmin Vasile. În ceea ce mă privește, acm fost onorat să reprezint județul Dolj și în acest moment mă dedic, în continuare, cetățenilor județului și vreau să fac auzită vocea lor în Senatul României și să sprijin toate proiectele ce vor avea un impact pentru cetățenii județului Dolj”, a declarat Ion Prioteasa.

Share and Enjoy !

0Shares
0


0

The following two tabs change content below.

Catalin Anghel

Redactor 3minute.net. Absolvent al Facultății de Jurnalism din Craiova.
Catalin Anghel
Redactor 3minute.net. Absolvent al Facultății de Jurnalism din Craiova.

Related Articles

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Stay Connected

21,418FaniÎmi place
0AbonațiAbonați-vă
- Advertisement -

Latest Articles

Share and Enjoy !

0Shares
0 0
0Shares
0