Puiul de leu de la Zoo Craiova riscă să aibă un nume imposibil de reținut!

Primul pui de leu botezat pe facebook va fi cel de la Zoo Craiova. Raadpfl a lansat bătălia like-urilor pentru numele leuțului!

 

Raadpfl Craiova a lansat un concurs inedit, dar în același timp un pic riscant. Numele pentru puiul de leu născut în urmă cu două luni va fi stabilit pe facebook! Operațiunea e simplă: userii lasă comentarii cu numele, iar cel care primește cele mai multe like-uri va fi nașul leuțului.

 

După cum, de altfel, se explică și în mesajul de pe pagina Raadpfl: „Câștigătorul va fi cel care primește cele mai multe aprecieri (Like-uri) până la data de 22 ianuarie ora 23:59. Cel care va câștiga acest concurs va avea posibilitatea să petreacă câteva ore în Grădina Zoologică, să facă un tur al adăposturilor însoțit de administrator. În plus, va primi și o diplomă care să-i ateste calitatea de naș”.

 

Nu ne place King plus doua emoticoane, dar sa-l strigam pe puiul de leu Combatantul Ezoteric…

 

Concursul a fost lansat la data de 3 ianuarie, iar la două zile distanță craiovenii au emoții. Riscă să nu-i poată pronunța numele Leuțului! Asta pentru că unul dintre „nași” a ales să-l boteze: Combatantul Ezoteric Kim Jong Un Complet Si Corect Definit Prin Gradele Astrale Ale Universului 4! A strâns 85 de aprecieri și e pe locul 2 în ierarhie.

Văzând asta, organizatorul a încercat să influențeze nițel votarea, anunțând că așteaptă like-uri pentru King și două emoticoane. Pe locul 3 este Mihai I, 73 de voturi la momentul redactării. Banalele LioNelu și Simba nu prind, au doar cinci – șase like-uri.

Citeste si: Fierbe presa craioveană: ce pândește Mititelu cu cei 300.000 de euro proaspăt încasați la Balta Craioviței!

Share!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *