fbpx

Puiul de leu de la Zoo Craiova riscă să aibă un nume imposibil de reținut!

Primul pui de leu botezat pe facebook va fi cel de la Zoo Craiova. Raadpfl a lansat bătălia like-urilor pentru numele leuțului!

 

Raadpfl Craiova a lansat un concurs inedit, dar în același timp un pic riscant. Numele pentru puiul de leu născut în urmă cu două luni va fi stabilit pe facebook! Operațiunea e simplă: userii lasă comentarii cu numele, iar cel care primește cele mai multe like-uri va fi nașul leuțului.

 

După cum, de altfel, se explică și în mesajul de pe pagina Raadpfl: „Câștigătorul va fi cel care primește cele mai multe aprecieri (Like-uri) până la data de 22 ianuarie ora 23:59. Cel care va câștiga acest concurs va avea posibilitatea să petreacă câteva ore în Grădina Zoologică, să facă un tur al adăposturilor însoțit de administrator. În plus, va primi și o diplomă care să-i ateste calitatea de naș”.

 

Nu ne place King plus doua emoticoane, dar sa-l strigam pe puiul de leu Combatantul Ezoteric…

 

Concursul a fost lansat la data de 3 ianuarie, iar la două zile distanță craiovenii au emoții. Riscă să nu-i poată pronunța numele Leuțului! Asta pentru că unul dintre „nași” a ales să-l boteze: Combatantul Ezoteric Kim Jong Un Complet Si Corect Definit Prin Gradele Astrale Ale Universului 4! A strâns 85 de aprecieri și e pe locul 2 în ierarhie.

Văzând asta, organizatorul a încercat să influențeze nițel votarea, anunțând că așteaptă like-uri pentru King și două emoticoane. Pe locul 3 este Mihai I, 73 de voturi la momentul redactării. Banalele LioNelu și Simba nu prind, au doar cinci – șase like-uri.

Citeste si: Fierbe presa craioveană: ce pândește Mititelu cu cei 300.000 de euro proaspăt încasați la Balta Craioviței!


Share and Enjoy !

0Shares
0 0
The following two tabs change content below.
Fondator 3minute.net. Cu experienta de peste 15 ani in presa.

Cosmin Cojocareanu

Fondator 3minute.net. Cu experienta de peste 15 ani in presa.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

0Shares
0