27.8 C
Craiova
sâmbătă, aprilie 13, 2024

Puștii de la Universitatea Craiova merg în turneu la Dubai!

Universitatea Craiova se alătură în Dubai celor mai bune școli de fotbal din lume, iar Barcelona e între adversari!

Universitatea Craiova U13 merge în turneu la Dubai. Trupa lui Marius Sava se va alătura celor mai bune școli de fotbal din lume. Între adversarele pe care le vor întâlnii micii lei se numără și marele grand Barcelona.

Universitatea Craiova U13, turneu la Dubai

Universitatea Craiova U13 merge în turneu în Emiratele Arabe Unite. Trupa condusă de Marius Sava a fost repartizată în grupa D a turneului. Adversarul cel mai important este, de departe, FC Barcelona. Sharjah FC și Al Wasl FC se alătura Științei.

,,Anul acesta, puștii cei mai mici de la Universitatea Craiova vor merge în turneu.

Universitatea Craiova U-13 va participa la International Football Cup, turneu care se va disputa în Dubai, Emiratele Arabe Unite. Știința se alătură celor mai bune școli de fotbal din lume, iar trupa lui Marius Sava este repartizată în Grupa D alături de FC Barcelona, Sharjah FC și Al Wasl FC”, au transmis oficialii clubului.

Marius Sava, încântat de experiență

Marius Sava: “Sunt echipe de cel mai înalt nivel și va fi o experiență foarte bună pentru copii. Vor rămâne cu o amintire extraordinară, iar turneul va fi benefic pentru ei, îi va ajuta în viitor”, a transmis oficialul din Bănie.

Related Articles

Accesează-ne și aici!

Latest Articles