18.9 C
Craiova
vineri, iunie 14, 2024

„Nu avem nevoie de întăriri, dar trebuie să mai lucrăm puțin la atitudine!

Alb-albaștrii și-au exprima gândurile de început de an și au declarat la unison că țintesc să aducă în Bănie primul trofeu după o pauză de 15 ani!

 

Alexandru Mitriță consideră că niciun jucător din Liga 1 nu ar trebui să fie transferat la gruparea craioveană: „Trebuie să vedem ce am greșit în prima parte, iar în a doua să ne pregătim foarte bune și cu siguranță ne vom bate la titlu. Noi ne gândim la meciurile care urmează, la cel cu Dinamo fiindcă e primul oficial din acest an. Nu cred că avem nevoie de întăriri, suntem o echipă foarte bună, competitivă. Ce ne cere mister, aia facem, trebuie să mai lucrăm puțin la atitudine. N-aș aduce niciun jucător din Liga I, suntem un grup unit și avem rezultate pe teren. Am fost plecat la părinți, apoi în Dubai, dar acum mă gândesc la campionat. Vreau să ajung cât mai sus cu Craiova și să câștig un trofeu!”

 

Nicușor Bancu așteaptă cu nerăbdare meciul cu rivala de moarte, Dinamo București: „Îmi doresc să fiu sănătos în acest an, să ne pregătim bine în Antalya și să facem un an cel puțin la fel de bun ca în 2017. Cei care suntem aici facem o echipă foarte bună și ne batem sus. Suntem fericiți că s-a făcut acest stadion și toți suporterii sunt alături de noi. Vreau să obținem cele trei puncte cu Dinamo și să urcăm cât mai sus în clasament”.

 

Să învingă Dinamo și în play-off și să vină un trofeu!

 

Proaspătul internațional al României a adăugat: Dacă jucăm cu Dinamo acasă în play-off, va fi stadionul plin și o atmosferă fantastică. Deocamdată trebuie să ne pregătim foarte bine în Antalya și să revenim cu forțe proaspete în țară, Echipa națională reprezintă un obiectiv pentru mine.”

 

Mihai Roman s-a pregătit separate în pauza de iarnă, sub comanda lui Țâcă Zamfir: „Îmi doresc să fim sănătoși, să facem un cantonament bun în Antalya și să câștigăm un trofeu în acest an. Până acum nu am reușit să înscriu, dar sunt sigur că o voi face cât de curând. Așa este fotbalul: sunt perioade și perioade. M-am pregătit individual în această iarnă cu domnul Țâcă Zamfir, cu acordul lui mister. Avem un lot valoros, iar dacă vor veni întăriri cu atât mai bine. Dar și cu lotul actual putem face o figură foarte frumoasă în acest an și să aducem un trofeu în Bănie. Avem șanse să terminăm și pe primul loc, dar în play-off se va da bătălia finală. Noi dăm totul la fiecare meci, nu contează adversarul.”

 

Citeste si: Ce mutare pregătește Devis Mangia! Italienii au făcut anunțul!

Cosmin Cojocareanu
Cosmin Cojocareanuhttps://3minute.net
Fondator 3minute.net. Cu experienta de peste 15 ani in presa.

Related Articles

Accesează-ne și aici!

Latest Articles