fbpx
5.9 C
Craiova
luni, ianuarie 25, 2021

Previziunile pentru rac în septembrie 2020

Este luna norocoasă pentru cei care caută un nou început!

- Advertisement -
- Advertisement -

În cursul sau în preajma lui 1, comunici bine cu cei din jurul tău și astrele favorizează negocierile și ședințele. În cursul sau în jurul lui 2, este posibil să apară conflicte între tine și persoana dragă ori cei cu care desfășori activități profesionale. În cursul sau în preajma lui 3, te bucuri din nou de bună înțelegere. În cursul sau în jurul lui 4, pot apărea certuri cu șefii sau faci greu față provocărilor la serviciu.

Din 5 încolo, comunici mai bine cu familia. După data de 6, apar oportunități de suplimentare a veniturilor și/sau de valorificare a economiilor. Începând cu 10, se ivesc multe responsabilități la serviciu și le gestionezi mai greu. În cursul sau jurul lui 15, nu este un moment bun pentru a face investiții. În cursul sau în preajma lui 17, 21 și 23, chestiuni casnice, domestice sau locative se interpun între tine și partener.

În cursul sau în jurul lui 24, îți poate fi greu să te împarți între familie și carieră. Din 27 încolo, comunici mai bine cu partenerul de viață și/sau copiii. În cursul sau în jurul lui 28, reapar șanse importante de a realiza câștiguri. În cursul sau în preajma zilei de 29, este posibil să ai parte din nou de probleme de ordin casnic, locativ sau domestic care produc conflicte cu partenerul.

În 3 minute poți să vezi și: O fată de 20 de ani și-a scos ochii și a ieșit cu ei în palmă, pe stradă!

Grecia impune restricții noi pentru două regiuni intens vizitate

Reguli noi pentru pensionare

Copiii nu merg la școală fără declarația pe proprie răspundere a părintelui!

Previziunile pentru zodia gemeni în septembrie 2020

Share and Enjoy !

0Shares
0 0
The following two tabs change content below.

Related Articles

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Stay Connected

21,418FaniÎmi place
0AbonațiAbonați-vă
- Advertisement -

Latest Articles

Share and Enjoy !

0Shares
0 0
0Shares
0