16.2 C
Craiova
duminică, mai 19, 2024

Radiografia unei echipe obosite, așteptând miracole de la o mână de om (II)

Camataru și Badea gândesc ca la 3minute: urgent, e nevoie de trei jucători!

 

Confirmând părerile analiștilor de la 3minute, doi dintre fotbaliștii care au scris istorie pentru Universitatea Craiova, Radion Camataru și Pavel Badea spun că echipa e mai slabă comparativ cu sezonul precedent, iar ofensiva stă doar în Mitriță. Pentru a depăși performanțele din stagiunea precedentă, gloriile din Bănie apreciază că fiecare compartiment trebuie întărit.

 

Radion Cămătaru: „Craiova a avut o primă repriză mai bună, CFR Cluj a controlat repriza a doua. Craiova mi s-a părut un pic mai slabă ca anul trecut. Se vede un minus, în special în față. Unde doar Mitriță contează, a avut și acea ocazie, dacă ar fi marcat cred că echipa s-ar fi impus.

Dacă aș avea putere de decizie aș întări axul central. Craiova are nevoie de un fundaș, un mijlocaș și un atacant central. Se simt plecările lui Băluță și Gustavo, jucători de creație, care făceau diferența.

Nu trebuie un „nou Cămătaru”, ci un vârf marcator. Numai că atacați liberi de contract și marcatori nu prea se găsesc. Acest tip de jucători costă bani, fără investiții nu se poate”.

 

Pavel Badea: „Din punctul meu de vedere este necesară întărirea echipei, dacă se dorește o clasare superioară față de sezonul celor doi. Plecările celor doi, și aici mă refer la Gustavo și Băluță, au lăsat un mare gol ofensiv.În opinia mea, echipa are nevoie de un vârf, un mijlocaș central și un fundaș. Acești jucători ar trebui aduși cât mai repede, pentru că așteptările sunt mari aici, la Craiova, iar timpul nu are răbdare”.

 

Sorin Cârțu, la telekomsport.ro: „Una peste alta, eram curios dacă înscria Mitriţă la acea fază cum ar fi decurs lucrurile în continuare. S-a văzut că echipele sunt la început de sezon. Nu sunt puse la punct cu pregătirea fizică, dar nici cu relaţiile de joc. CFR-ul n-a fost o surpriză pentru mine. E CFR-ul de anul trecut, nicio schimbare, chiar dacă are alt antrenor. Craiova e slăbită. Când pierzi un Băluţă, un Gustavo, pierzi şi relaţii de joc. Nu ştiu exact care e strategia clubului, dar la tot ce s-a întâmplat cu aceste vânzări de jucători înseamnă că acesta a fost ciclul echipei. Totul a început în 2014, cu promovarea, iar acum s-a ajuns la final. Să-l vedem şi pe Mangia cum construieşte. Începe alt ciclu, o nouă strategie”.

Citeste si: Radiografia unei echipe obosite, așteptând miracole de la o mână de om (I)

Cosmin Cojocareanu
Cosmin Cojocareanuhttps://3minute.net
Fondator 3minute.net. Cu experienta de peste 15 ani in presa.

Related Articles

Accesează-ne și aici!

Latest Articles