fbpx

Predictia lui Mirel Radoi pentru un transfer de top de la Craiova

El pleaca primul de la Craiova: „“Este un jucător care acoperă mai multe poziții, un jucător agresiv și când nu are mingea.”

Selecționerul României, Mirel Radoi a vorbit într-un interviu pentru Mediafax despre cei mai importanți jucători U21 care pot face pasul la națională mare dar și despre drumul Universității Craiova spre titlu.

Mijlocașul Alex Cicaldau este pariul lui Mirel Radoi, având cel mai mare potențial pentru un transfer de top.

“Este un jucător care acoperă mai multe poziții, un jucător agresiv și când nu are mingea. Este un jucător care are și ultima pasa, care poate să marcheze.”

Craiova așteaptă de 29 de ani un nou titlu însă titlul se vă juca până în ultima etapa.

“După 20 și ceva de ani cred că ar fi momentul și pentru ei, dar eu nu aș vedea campionatul deja decis. Nu văd deja Craiova, campioana României. Are un meci foarte greu duminica. E adevărat că, daca duminică Craiova câștigă această partida cu FCSB, atunci are o opțiune serioasă, pentru că după aceea mai are o singură deplasare, la Astra. Și oarecum, mergând cap la cap cu CFR, la ultimele partide de acasă are doua rezultate din trei posibile.”

Întrebat daca va sărbători în urma unui succes al Universității Craiova,Radoi a răspuns și celei mai așteptate întrebări:

“Nu pot să îmi permit să sărbătoresc, daca Craiova ar lua titlul. Mă bucur că sunt oltean, mă bucur pentru ei, dar nu pot să sărbătoresc pentru că sunt într-o poziție care nu-mi permite să fiu subiectiv sau să fiu de partea unei echipe, indiferent de ce relație am cu jucătorii, cu președinții sau patronii echipelor.”

Mirel Radoi este selecționerul Echipei Naționale a României din noiembrie 2019 însă nu a apucat să debuteze din cauza pandemiei de coronavirus. A stat pe banca tricolorilor mici în 16 meciuri, reușind o calificare istorica la Campionatul European U21 din Italia și San Marino bifând 10 victorii, 3 egaluri și 3 înfrângeri.

Pentru națională urmează barajul cu Islanda din octombrie și jocurile din Nations League din septembrie iar Radoi este nemulțumit de programul făcut de UEFA.

“Aș fi preferat să jucam mai întăi cu Islanda pentru că erau foarte multe necunoscute pentru ei, dar încercam să păstram câteva lucruri la care naționala Islandei să nu aibă acces. Să putem să avem câteva surprize pregătite pentru acel baraj,”

Foto: Facebook/ NationalaRomanieiOfficial

În 3 minute poți să vezi și: Bergodi inainte de Craiova – FCSB: “Nu simt presiunea titlului”

Tiago Ferreira: “Nu sunt un magician, dar cred că foștii mei coechipieri vor învinge” CRAIOVA-FCSB

Becali a pus ochii pe trei alb-albaștri înainte de Craiova-FCSB!

Craiova-FCSB: Primul 11 al lui Cristiano Bergodi!

 Mihăilă se asteaptă la un meci mare: “Atuul nostru este echipa, s-a văzut că suntem uniţi”

Cele două dileme ale lui Bergodi înainte de Craiova – FCSB!

Adrian Petre îi pune gând rau Craiovei: “Știu ce pot, cât mă antrenez”

Share and Enjoy !

0Shares
0 0
The following two tabs change content below.

Eduard Olteanu

Summary
Predictia lui Mirel Radoi pentru un transfer de top de la Craiova
Article Name
Predictia lui Mirel Radoi pentru un transfer de top de la Craiova
Description
El pleaca primul de la Craiova: "“Este un jucător care acoperă mai multe poziții, un jucător agresiv și când nu are mingea."
Author
Publisher Name
3minute.net
Publisher Logo

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

0Shares
0