fbpx

Bergodi nu ține de scaun: „Rădoi poate antrena Craiova. Îi urez baftă!”

Antrenorul italian a ratat cele mai importante obiective ale Craiovei din 2020, dar are un start de sezon extraordinar în Bănie!

Bergodi a ratat câștigarea campionatului în ultima etapă a ediției 2019/2020 a Ligii 1. Oltenii au pierdut confruntarea directă cu CFR Cluj și l-au lăsat pe Dan Petrescu să ridice trofeul de campion al României. După ce spuneau că nu este o tragedie, vicecampionii au fost eliminați din Europa League de o echipă din Georgia.

PSD Alegeri Parlamentare 2020

Suporterii au fost dezamăgiți, dar jucătorii pregătiți de Cristiano Bergodi au ajuns invincibili în Liga 1. Craiova are 7 victorii din 7 posibile și este favorita principală la câștigarea titlului. CFR Cluj este angrenată în grupele Europa League și deja și-a câștigat primul meci, fapt ce îl poate provoca pe campioni să atace primăvara europeană și să se concentreze mai puțin pe campionat.

Chiar dacă alb-albaștrii au rezultate foarte bune, Bergodi nu se gândește să rămână foarte mult timp în Bănie sau să țină de scaun. Italianul a propus chiar și o variantă de antrenor pentru viitor: Mirel Rădoi. Tehnicianul Craiovei crede că selecționerul României are metode moderne, dar trebuie să i se acorde încredere.

Eu îl consider pe Mirel Rădoi un antrenor foarte bun. A avut performanțe notabile cu echipa de tineret, a fost extraordinar. Experiența se face pe teren, câștigând sau pierzând. El poate antrena în viitor Universitatea Craiova, fiind un tehnician bun. Îi urez baftă, trebuie să fim alături de el, fiindcă este un antrenor tânăr, cu metode moderne” a spus Bergodi.

VIDEO: Primul gol al lui Mitriță în Arabia!

Craiova – Clinceni: primul 11 al lui Cristiano Bergodi!


Share and Enjoy !

0Shares
0 0
The following two tabs change content below.

Catalin Anghel

Redactor 3minute.net. Absolvent al Facultății de Jurnalism din Craiova.

Catalin Anghel

Redactor 3minute.net. Absolvent al Facultății de Jurnalism din Craiova.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

0Shares
0