fbpx

Bărbuț rămâne la Craiova: „O să aduc un alt fotbalist”

Mutarea lui Cristi Bărbuț la FC Botoșani a picat! U Craiova nu îl mai trimite pe fotbalist în tabăra moldovenilor!

După ce împrumutul lui Bărbuț la Botoșani era ca și rezolvat, se pare că oltenii nu vor să renunțe la mijlocaș. În ultima partidă de campionat dintre Craiova și Dinamo, fotbalistul în vârstă de 23 de ani a fost folosit titular de Mangia, dar nu se știe dacă acest lucru se va mai întâmpla. Recuperarea lui Colli și posibila revenire a lui Rocha îl pot pune din nou pe bancă pe fotbalistul venit de la Timișoara.

Am avut o discuție cu domnul Rotaru în urmă cu două săptămâni și ne înțelesesem să mi-l dea pe Bărbuţ împrumut. Chiar am făcut şi formalitățile și le-am trimis documentele, dar nu am mai primit niciun răspuns de la ei. Ne-au lăsat cu ochii în soare. Nu am mai putut să stau după Bărbuţ și o să aduc un alt fotbalist ca să-l înlocuiască pe Mihai Roman, a spus Valeriu Iftime pentru Fanatik.ro.

Mihai Roman, atacantul Craiovei pe care oltenii l-au trimis la Botoșani sub formă de împrumut, are evoluții destul de bune în formația moldovenilor. Fotbalistul a înscris chiar în poarta celor de la FCSB, echipă în fața căreia Universitatea nu a reușit mare lucru în ultimii ani.

Sursă foto: ucv1948.ro

Citește și: Cota 2: Cehi mici și nord-irlandezi pentru al treilea WIN la rând!

Share and Enjoy !

0Shares
0 0 0
The following two tabs change content below.

Catalin Anghel

Redactor 3minute.net. Absolvent al Facultății de Jurnalism din Craiova.

Catalin Anghel

Redactor 3minute.net. Absolvent al Facultății de Jurnalism din Craiova.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

0Shares
0 0