fbpx
5.5 C
Craiova
vineri, decembrie 3, 2021

Ce se întâmplă între Ramona Olaru și Cătălin Cazacu! Blondina a spus tot

„Privesc altfel lucrurile și știu ce am de oferit și, în sfârșit, știu ce vreau de la un bărbat”.

Ramona Olaru a spus tot! Aceasta a fost văzută în nenumărate rânduri în compania lui Cătălin Cazacu, așa că cei care îi cunosc s-au grăbit să spună că aceștia formează un cuplu. După ce motociclistul a dezvăluit ce fel de relație este între el și Ramona, acum a venit rândul ei să facă primele declarații.

„Da, nu suntem într-o relație neapărat! Suntem prieteni de mult și, în ultimul timp, am tot ieșit și ne-am apropiat… Nici noi nu știm încotro se duce, dar, ca și voi, așteptăm să vedem ce se întâmplă și cum o să simțim lucrurile. Momentan, e totul bine așa, ca o chestie de început în care nu s-au întâmplat cine știe ce lucruri. Abia ne-am pupat așa puțin și om vedea… Orice ar ieși sau nu, relația noastră a fost și va fi mereu una de o prietenie prea mișto, mai rară!”, a declarat Ramona Olaru, potrivit CANCAN.RO.

„Stima de sine nu a fost niciodată scăzută. Acesta a fost cel mai bun lucru la mine, tot timpul am avut chestia asta la un nivel foarte crescut. Dar teama de abandon și teama de a nu sta singur au existat tot timpul în mine. Probabil că mai sunt câteva răni de genul acesta, dar, ușor-ușor, le tratez și mă bucur că sunt bine acum. Într-adevăr, a fost nevoie de un psiholog și în continuare este nevoie. Privesc altfel lucrurile și știu ce am de oferit și, în sfârșit, știu ce vreau de la un bărbat. Și am învățat să setez anumite limite, pe care n-am știut niciodată să le setez în relațiile pe care le-am avut, dar acum știu”, a mai adăugat blondina.

Întrebat despre Ramona Olaru, Cătălin Cazacu a dat niște răspunsuri neașteptate. Acesta a spus că relația dintre ei este una care are la bază faptul că se cunosc de multă vreme și că sunt amici de ani buni, cei doi ajungând să fie un cuplu după ce s-au cunoscut și în alte ipostaze, dar și că el rămâne burlac: „Sunt burlac și intenționez să rămân burlac”, a precizat motociclistul pentru FANATIK în momentul în care ar fi trebuit să dezvolte ideea de relație pe termen lung sau cea de planuri de viitor în compania Ramonei Olaru.

”Despre Ramona pot să spun doar că este o fată extraordinară. Noi suntem prieteni vechi, dacă cineva urmărea să vadă putea să observe că noi eram, adeseori, în aceleași locuri, ieșim împreună de multă vreme”, a precizat Cătălin Cazacu.

Și, pentru a întări ideea că își dorește să rămână necăsătorit, Cătălin Cazacu a recunoscut că lucrurile nu sunt atât de clare pe cât ar părea în ceea ce îl privește în relația cu frumoasa Ramona Olaru.

„Suntem, în primul rând, amici. Ca bărbat, și așa voi face totdeauna, nu voi vorbi despre relațiile mele. Nu am ce să spun prea multe despre situația noastră, noi, indiferent de ce se va întâmpla, vom rămâne amici, prieteni”, explică Cătălin Cazacu.

Bianca Drăgușanu, replică acidă la adresa unei prezentatoare: „De plastic era creierul ei”

Fiica regretatului Paul Walker a fost condusă la altar de Vin Diesel

Related Articles

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Stay Connected

27,278FaniÎmi place
0AbonațiAbonați-vă
spot_img

Latest Articles