Și-a înscenat propria răpire!

O fată de 14 ani și-a înscenat propria răpire. Adolescenta a susținut în fața polițiștilor că a fost răpită, dar totul făcea parte dintr-un plan creat ca mama ei să nu o certe că a întârziat.

Fata de 14 ani din Constanța și-a anunțat mama că a fost răpită de un bărbat necunoscut, care a abandonat-o pe un câmp de la marginea localităţii. Marți, mama fetei, o femeie de 29 de ani, a făcut o sesizare la poliția din Mangalia, după care a anunțat că fata a ajuns acasă și urmează să meargă la sediul Postului de Poliţie Tuzla pentru a reclama incidentul.

Poliţia Judeţeană Constanţa a verificat traseul fetei şi după ce s-au vizionat imaginile de pe camerele de supraveghere, s-a ajuns la concluzia că cele relatate de aceasta nu se confirmă.

“Minora a fost audiată, în prezenţa mamei, cu privire la cele întâmplate. Imediat, poliţiştii s-au deplasat la locul de unde ar fi fost luată aceasta. Poliţiştii au parcurs întregul traseu indicat de minoră, aceasta oferind detalii cu privire la marca autoturismului şi la semnalmentele bărbatului care ar fi luat-o împotriva voinţei sale. În urma cercetărilor, investigaţiilor, declaraţiei minorei şi vizionării imaginilor de pe camerele de supraveghere, poliţiştii au stabilit faptul că cele relatate nu corespund realităţii”, au declarat reprezentanţii IPJ Constanţa. 

Fata a recunoscut, într-un final, că și-a înscenat răpirea pentru că a întârziat și nu vrut să fie certată de mama sa.

În 3 minute poți să citești și: Iese ALDE de la guvernare? Ponta: „Am progresat mult în acest sens!”

 Alianță Alde – Pro Romania! Puterea și opoziția își dau mâna!

Anchetatorii sparg gropile betonate! ”Miroase a cadavru. E ca într-o morgă!”

 Gheorghe Dincă: „Hai că v-am plimbat destul…”

Actualul șef al Poliției Caracal, mai slab pregătit decât Mirea

Share!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *