25.6 C
Craiova
luni, iunie 24, 2024

Acuzații de rasism la adresa H&M. Ce-au avut de spus starurile străine

Acuzații de rasism au fost lansate brandului H&M în urma unei campanii făcute de aceștia. A pornit un întreg scandal mediatic în care s-au implicat și vedete străine, cum ar fi The Weekend. Aceștia au reacționat dur la gafele făcute de brandul H&M.

Scandalul de rasism la H&M a luat amploare si dupa ce multe vedete au sustinut ca este inadmisibil ca in 2018 sa existe astfel de gafe. Pe un site din Marea Britanie, brandul a folosit un copil de rasa neagra imbracat intr-un hanorac pe care scria “cea mai tare maimutica din jungla”. Reactiile oamenilor nu s-au lasat asteptate pe retelele de socializare.

Oamenii au afirmat pe rețelele de socializare că H&M nu ar fi trebuit să lanseze această campanie

Majoritatea oamenilor au afirmat că brandul trebuia să nu publice această campanie. Vedetele străine au fost si ele indignate și au reacționat dur la rezultatul acestei campanii de haine.

Sportivul Le Bron a scris pe Instagram că afro-americanii sunt nevoiti sa darame bariere si ca mereu vor munci mai mult pentru a dovedi ca apartin anumitor domenii, insa la capatul drumului, recompensele sunt mai mari. The Weekend a adus acuzatii de rasism brandului H&M si a spus ca nu va colabora niciodata cu ei, intrucat s-a simtit profund jignit de imaginea folosită.

„Înțelegem posibilele neplăceri cauzate de imaginile care au fost publicate recent. Echipa H&M respectă dreptul la opinie și regretă mesajul nepotrivit transmis. Ne cerem scuze pentru situația creată și nu numai că imaginea a fost scoasă de pe canalele noastre de comunicare, însă și produsul a fost retras din oferta de vanzare. Este mai mult decât evident că rutinele noastre nu au fost respectate în deplinătate. În această privință, nu există niciun dubiu. Vom investiga în amănunt cauzele acestei situații neplacute, dorind să prevenim eventualele incidente de acest gen pe viitor”, a transmis H&M într-un comunicat dat presei.

Citeste si: Joi e tragerea la sorți! Votează cu cine pică Universitatea în sferturile Cupei!

Related Articles

Accesează-ne și aici!

Latest Articles