„Dacă nu vă convine, de ce nu investiți voi?”

Bănia fierbe, după ce Mihai Rotaru a răspuns la întrebările suporterilor! Răspunsurile au avut efecte diferite în rândul fanilor, iar reacțiile nu au întârziat să apară!

Gruppo Capitala a cerut comunicare, iar finanțatorul alb-albaștrilor le-a dat, în așa fel încât să liniștească și restul suporterilor. Dar s-au liniștit?

După ce patronul Craiovei a răspuns la 18 din cele 20 de întrebări, suporterii au reacționat chiar pe pagina de Facebook a clubului oltean. Unii voiau să-l vadă pe Mihai Rotaru live, nu să citească niște răspunsuri gândite în așa fel încât să lase ușa crăpată. Alții au fost mulțumiți de răspunsuri sau de ideea clubului de a demara această acținune. Un suporter, dezamăgit de răsunsul legat de păstrarea lui Papură, l-a recomandat pe Răzvan Raț la Șahtar Donețk. Altul, surprins de comentariile negative, i-a pus pe colegii de tribună să învestească ei dacă nu le convine. Nu au lipsit reacțiile precum: „Rotaru, pentru noi, este Mititelu 2”.

Un fan a cerut răspunsurile la întrebările 19 și 20, cele pe care Mihai Rotaru le-a evitat. În 3 minute puteți afla care erau ÎNTREBĂRILE.

Iată o mică parte din comentariile suporterilor:

În 3 minute poți să citești și: Papură reconfirmat, chiar și cu riscul unui „stadion gol”!

 Amicalele alb-albaștrilor în Austria!

„Știința nu este jucăria voastră! Cerem doar comunicare!”

Neagoe s-a făcut câine! Unde a ascuns fularul!

Share!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *