fbpx

„Dacă nu vă convine, de ce nu investiți voi?”

Bănia fierbe, după ce Mihai Rotaru a răspuns la întrebările suporterilor! Răspunsurile au avut efecte diferite în rândul fanilor, iar reacțiile nu au întârziat să apară!

Gruppo Capitala a cerut comunicare, iar finanțatorul alb-albaștrilor le-a dat, în așa fel încât să liniștească și restul suporterilor. Dar s-au liniștit?

După ce patronul Craiovei a răspuns la 18 din cele 20 de întrebări, suporterii au reacționat chiar pe pagina de Facebook a clubului oltean. Unii voiau să-l vadă pe Mihai Rotaru live, nu să citească niște răspunsuri gândite în așa fel încât să lase ușa crăpată. Alții au fost mulțumiți de răspunsuri sau de ideea clubului de a demara această acținune. Un suporter, dezamăgit de răsunsul legat de păstrarea lui Papură, l-a recomandat pe Răzvan Raț la Șahtar Donețk. Altul, surprins de comentariile negative, i-a pus pe colegii de tribună să învestească ei dacă nu le convine. Nu au lipsit reacțiile precum: „Rotaru, pentru noi, este Mititelu 2”.

Un fan a cerut răspunsurile la întrebările 19 și 20, cele pe care Mihai Rotaru le-a evitat. În 3 minute puteți afla care erau ÎNTREBĂRILE.

Iată o mică parte din comentariile suporterilor:

În 3 minute poți să citești și: Papură reconfirmat, chiar și cu riscul unui „stadion gol”!

 Amicalele alb-albaștrilor în Austria!

„Știința nu este jucăria voastră! Cerem doar comunicare!”

Neagoe s-a făcut câine! Unde a ascuns fularul!

Share and Enjoy !

0Shares
0 0
The following two tabs change content below.

Catalin Anghel

Redactor 3minute.net. Absolvent al Facultății de Jurnalism din Craiova.

Catalin Anghel

Redactor 3minute.net. Absolvent al Facultății de Jurnalism din Craiova.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

0Shares
0