Mitriță, constant în rateuri de la punctul cu var! Cine trebuie să execute penalty-urile!

O corabie își găsește greu calea fără un căpitan, dar ce se întâmplă atunci când căpitanul ține harta invers și ratează de la punctul cu var?

De la punctul cu var, U Craiova a ratat șansa de a se impune pe terenul celor de la CFR Cluj. A fost un duel pe care foarte multă lume l-a așteptat. Nu doar rivalitatea din clasament a făcut această confruntare să fie interesantă, ci și lupta pentru supremație în clasamentul golgheterilor.

Alex Mitriță a rămas principalul executant în trupa lui Mangia, după ce Gustavo și Zlatinski au părăsit echipa. Căpitanul oltenilor a avut victoria în vârful bocancului, dar la fel ca la Mediaș, nu a fost să fie. Îngrijorător este că în ultimele 12 luni, atacantul Craiovei a ratat 5 lovituri de la 11 metri. În meciul cu CFR a fost al 5-lea penalty ratat în ultimul an. Sezonul trecut, Mitriță a fost neinspirat cu Mediaș, Astra și Viitorul, iar acum, nu i-a ieșit cu Mediaș și CFR Cluj.

Suporterii nu l-au iertat pe fotbalist, pe site-urile de socializare, însă foarte puțini au propus un alt fotbalist care să-și asume rolul de executant al loviturilor de la punctul cu var. În partida cu Gaz Metan, Elvir Koljic a executat cu sânge rece un penalty, iar acest lucru pare să îl recomande, dar Craiova are și alți fotbaliști care își pot asuma această responsabilitate. Nicușor Bancu poate face față unei asemenea presiuni, Fedele are un șut puternic, iar Cicâldău nu trebuie nici el exclus. Cu siguranță, această decizie poate fi luată doar de Devis Mangia și de Alex Mitriță, împreună cu echipa.

Dacă executantul penalty-urilor va fi schimbat, tu pe cine vezi potrivit pentru acest rol? Comentăm împreună pe Facebook!

Citește și: Mangia „Nu e o problemă că a ratat Mitriță. Importantă e continuitatea”

Share!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *