12.3 C
Craiova
miercuri, septembrie 28, 2022

Războiul nu se oprește acum! Românii își pregătesc pașapoartele

Conflictul armat de la granițele României i-a speriat pe oameni, care se pregătesc pentru orice scenariu

Din cauza conflictului de la granița României, de la 40/50 de cereri de pașapoarte pe zi, cât era o medie obișnuită, acum este vorba și de un număr de 140/150 de cereri într-o zi. O parte a acestor cereri sunt repartizate și din alte județe unde nu se face față acestui volum de muncă, însă în continuare cifrele sunt foarte mari comparativ cu valorile din ultimele săptămâni.

Prefectul Marcel Iacobescu este de părere că situația de la granița țării noastre constituie principalul motiv pentru care populația este isterizată și îndeamnă la calm. Momentan nu ne aflăm în situația de a avea nevoie de schimbul monedei naționale în euro, de constituirea proviziilor sau de solicitarea urgentă a pașapoartelor.

„În contextul acestor evenimente, în ultima perioadă a crescut numărul de cereri de pașapoarte. S-a triplat. Aveam undeva la 40-45 de cereri de pașapoarte, pe zi. Am ajuns la 140-150 de cereri de eliberare/ Este adevarat. O parte dintre ele ne sunt redistribuite din alte județe, chiar și din Capitală, acolo unde nu se mai face față. La noi, în Gorj, e dublu numărul de cereri. Populația este isterizată în această perioadă. Au început să schimbe bani în euro, își fac rezerve, pașapoarte. Eu i-aș îndemna la calm. Nu avem nevoie de aceste lucruri. Este un conflict armat la granița țării noastre, dar lucrurile nu duc la o extrapolare a acestuia către teritoriul nostru”, a spus Marcel Iacobescu, prefectul județului Gorj.

Se schimbă vremea în Craiova!

Soldați ruși, blocați în lift în timp ce încercau să cucerească o clădire de birouri!

Cine e oficialul ucrainean ucis de serviciile secrete!

Loading RSS Feed
Powered by Custom News Feed

Related Articles

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Stay Connected

31,152FaniÎmi place
0AbonațiAbonați-vă

Latest Articles