Razvan Popa, MVP-ul meciului Craiova – Sepsi!

Cel mai votat alb-albastru pe site-ul 3minute.net a fost juniorul Razvan Popa. Astfel, el a fost considerat de suporterii olteni cel mai bun jucător în victoria cu Sepsi.

 

Universitatea Craiova a învins italienește, cu 1-0, pe Sepsi Sfântul Gheorghe, în runda 24 a campionatului. Fanii olteni, fini cunoscători ai fenomenului, nu l-au evidențiat în proporție covârșitoare, așa cum s-ar întâmpla în alte zone, pe autorul golului drept cel mai bun jucător de pe teren.

 

Suporterii alb-albaștri consideră că MVP-ul meciului cu Sepsi a fost tânărul Razvan Popa, folosit pentru prima oară titular de Mangia în campionat. Având în vedere forma lui Screciu, dar și consolidarea tripletei ofensive Mitriță – Gustavo – Băluță, în care își face mai greu loc juniorul Burlacu, Popa pare o soluție optimă pentru acoperirea regulii U21.

 

Razvan Popa, cel mai bun de pe teren!

 

Popa a acaparat 38% din voturile fanilor, fiind urmat în ierarhie de Gustavo – cu 28% din opțiuni, iar pe podium a urcat și mijlocașul de travaliu Alex Mateiu, 12% din voturi.

 

Erată: Având în vedere că în această dimineață am publicat știrea că Alexandru Mateiu este suspendat pentru meciul cu Voluntari ne cerem scuze în fața cititorilor 3minute.net. Sursa de inspirație a fost programul împrăștiat la meciul cu Sepsi, care conținea informația potrivit căreia Mateiu avea 3 cartonașe galbene înaintea duelului de duminică seara. Cum a fost avertizat în partida cu Sepsi era firesc să fie suspendat. Numai că Mateiu avea doar 2 galbene înainte de partida de duminică. Ce putem sa promitem e ca nu ne vom mai lua informatiile pe viitor din astfel de surse.

 

Share!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *