37 C
Craiova
joi, iunie 20, 2024

Reacția lui Adrian Mititelu după ce Lia Olguța Vasilescu a câștigat alegerile

Adrian Mititelu a fost din nou în centrul atenției și a ales să se îmbrace în roșu, culoarea partidului PSD, reprezentat de Lia Olguța Vasilescu

Adrian Mititelu, proprietarul FC U Craiova, se află din nou în atenția publicului, după reacția sa ferventă la aflarea veștii că Lia Olguța Vasilescu a câștigat din nou funcția de primar al Craiovei. Omul de afaceri a folosit rețelele de socializare pentru a-și exprima opinia și susținerea față de un alt candidat, fără să se abțină să ofere comentarii îndrăznețe, conform Prosport.

Reacția lui Adrian Mititelu după ce Lia Olguța Vasilescu a câștigat alegerile

Chiar după ce Lia Olguța Vasilescu a câștigat funcția de primar al orașului Craiova cu peste 55% din voturi, Adrian Mititelu nu a putut să se abțină și a postat un mesaj ironic pe rețelele de socializare.

Costel Gâlcă renunță la doi jucători din atacul Universității Craiova!

Patronul FC U Craiova l-a susținut în alegeri pe Marian Vasile, candidatul AUR, care a obținut doar 15.42% din voturi. Astfel, Adrian Mititelu a fost din nou în centrul atenției și a ales să se îmbrace în roșu, culoarea partidului PSD, reprezentat de Lia Olguța Vasilescu.

„Azi m-am conformat! Am trecut la ROȘU, nuanța care a acaparat DOLJUL nostru drag! Cu toate astea, rămânem pe baricade, NU NE VOM PREDA!”, a postat Adrian Mititelu, pe pagina personală de Facebook.

„Fiul meu a încercat să mă facă să renunț, dar nu a reușit. E boală grea”

La finalul unui sezon dezastruos, FC U Craiova a suferit retrogradarea directă în liga secundă. Chiar și cu o valoare de echipă considerabilă, sub patronajul lui Adrian Mititelu. Oltenii nu au reușit să-și păstreze locul în vârful fotbalului românesc.

Deși dezamăgit la momentul retrogradării echipei în liga secundă și exprimând îndoieli privind continuarea investițiilor în fotbal. Adrian Mititelu s-a întors la o atitudine mai optimistă și a declarat că va depune toate eforturile pentru a readuce echipa oltenilor în Liga 1 încă din următorul sezon.

„Fiul meu a încercat să mă facă să renunț, dar nu a reușit. E boală grea și mai ales Craiova e boală grea. Am făcut prea multe sacrificii și au trecut prea mulți ani…și dintr-odată să te oprești?! Nu e vorba doar despre noi, ci de mii de oameni, chiar zeci de mii care au rămas alături de noi, chiar dacă la meciuri vin mai puțin. Mulți au rămas alături de noi, mulți care nu sunt din Craiova sau unii care nu sunt din țară”, a declarat Adrian Mititelu.

Related Articles

Accesează-ne și aici!

Latest Articles