14.5 C
Craiova
duminică, aprilie 14, 2024

Reacție surprinzătoare, după România – Columbia: „Dacă mai ținea meciul 5 minute, puteam să câștigăm!”

Finalul meciului dintre România și Columbia i-a făcut pe mulți să viseze!

Florentin Petre a declarat, mai în glumă, mai în serios, că România ar fi avut chiar şansa victorie cu Columbia, dacă meciul ar mai fi durat. Partida s-a terminat 3-2 pentru columbieni, după ce inițial au condus cu 3-0.

Florentin Petre crede că România putea să bată Columbia

România a revenit în final de meci cu Columbia de la 0-3 la 2-3. Ianis Hagi şi Florin Tănase au redus diferenţa, dar a fost prea târziu pentru “tricolori”, care au suferit prima înfrângere din noiembrie 2022 încoace.

Florentin Petre a declarat, mai în glumă, mai în serios, că România ar fi putut chiar câştiga meciul dacă ar mai fi durat confruntarea câteva minute. Fostul internaţional speră ca “tricolorii” să arate o altă faţă la turneul final.

Columbia a avut noroc cu minutele puține de prelungiri

“Ţinând cont că am întâlnit o echipă bună a Columbiei, care a avut nişte rezultate extraordinare cu forţele fotbalului din întreaga lume… eu am speranţe că echipa nostră va face un Euro bun.

Avem jucători buni, disciplină şi îmi doresc mult să trecem de grupe. Eu aş vrea să văd undeva mai departe. Cu siguranţă, jucătorii care vor compune lotul pentru Euro se vor gândi mult mai departe.

Dacă ţinea meciul încă cinci minute sau mai mult, puteam să şi câştigăm la ce atitudine au avut. Este fotbal, ţine până fluieră arbitrul. Cred că Dennis Man este cel mai în formă jucător„, a spus Florentin Petre, potrivit fanatik.

Related Articles

Accesează-ne și aici!

Latest Articles