Reacții virulente ale fanilor alb-albaștri: „V-ați bătut joc de noi!”

Mangia a făcut 7 schimbări în echipa victorioasă cu 5-1 cu FC Botoșani, iar Craiova a fost bătută la Giurgiu și a ieșit din lupta pentru titlu.

 

„Echipa victorioasă nu se schimbă”, e o lemă din fotbal. Și mai ales una care învinge cu 5-1, entuziasmant. Staff-ul Craiovei a schimbat-o din temelii. A operat 7 modificări, anunțând în prealabil, încă de la conferința de presă, că jucătorii sunt obosiți, că au trei meciuri în opt zile.

 

Cu o formulă experimentală, Craiova nu a mai repetat jocul din ultimele partide. Din contră, s-a aflat la polul opus, cu o partitută anostră. Și a pierdut cu 1-0 la Giurgiu.

 

Schimbările masive operate la nivelul primului 11, jocul modest arătat de alb-albaștri, i-au determinat pe suporteri să facă tot felul de speculații pe rețelele de socializare. Pe pagina oficială de facebook a clubului, dar și în alte grupuri dedicate Universității Craiova, suporterii au răbufnit: „Betano nu trebuie să mănânce și ei? Să vă fie rușine pentru indolență”, cu referire la sponsorul principal al clubului din Banie, care este o casa de pariuri sportive. „Se vrea să fim slugile FC Sb-ului” și în aceeași notă: „stați să vedeți cum își vor da viața cu CFR Cluj, iar în meciul cu fcsb își dau chiloții jos”. „Avem șanse la titlu și voi jucați cu rezervele? Vă bateți joc de suporterii care vin la meciuri să vadă blaturile voastre ordinare!”, susține un suporter internaut.

Mangia a experimentat, Craiova a clacat!

 

 

 

 

Share!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *