fbpx

Recompensă GIGANT pentru capul lui Trump! Cât oferă iranienii pentru anihilarea președintelui american

Autorităţile iraniene oferă o recompensă de 80 milioane de dolari pe „capul” preşedintele Donald Trump. Anunţul a fost făcut în timpul funeraliilor televizate ale generalului Qasem Soleimani, ucis de o dronă americană.

O recompensă de „doar” 80 milioane de dolari a fost pusă pe capul lui Trump, după eliminarea generalului Qasem Soleimani, scrie gândul.info care citează mirror.co.uk.

În timpul funeraliilor televizate ale oficialului militar iranian de rang înalt, autorităţile au precizat că pun la bătaie un dolar pentru fiecare iranian din ţară, pentru a-l ucide pe Trump.

„Iran are 80 milioane de locuitori. În funcţie de populaţia iraniană, vrem să strângem 80 milioane de dolari, aceasta fiind recompensa pentru CAPUL preşedintelul Trump”, au anunţat iranienii.

Soleimani, comandantul militar, a fost ucis vineri de o dronă americană, care a pulverizat convoiul militar pe aeroportul din Bagdad, Irak.

„Putem ataca Casa Albă, putem ataca pe pământ american”, a declarat parlamentarul iranian Abolfazl Aboutorabi.

El a mai spus că avem în faţă „o declaraţie de război, ceea ce înseamnă că dacă eziţi, cu siguranţă vei pierde”.

„Când cineva îţi declară război, vrei să răspunzi gloanţelor cu flori? Te împuşcă direct în cap”.

În timpul unei sesiuni parlamentare deschise la Teheran, preşedintele Trump a fost supranumit un „terorist în frac”, după ce a ameninţat distrugerea a 52 de ţinte iraniene, dacă Teheranul va ataca americani sau obiective americane.

În 3 minute poți să citești și: Puteți să uitați de Olanda! Cum se va numi Ţara Lalelelor din 2020

Cum ne revenim după alimentația grea din perioada sărbătorilor!

Share and Enjoy !

0Shares
0 0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

0Shares
0