-4 C
Craiova
joi, ianuarie 20, 2022

Reghe și-a făcut praf jucătorii: „Nu aveam voie să pierdem acest joc”

Antrenorul Craiovei nu-și explică prestația mediocră a elevilor săi. Nici lui nu i-a ieșit nimic: „schimbările au adus un minus!”

Farul – Craiova 1-0, rezultat ce a pus capăt seriei de 7 victorii la rând. Reghecampf a tunat la flash-interviul de la finalul întâlnirii: „Un joc foarte slab făcut de noi, foarte multe pase greșite. Primim golul dintr-o fază în care facem 3-4 greșeli simultan. N-am avut determinare, ambiție. Schimbările pe care le-am făcut nu au adus un plus, ci din contră un minus. Din păcate și dacă ai o zi mai slabă, nu aveai voie să pierzi acest joc. Dar au fost multe lucruri pe care nu le-am făcut, vom analiza cu jucătorii”.

Nistor: „Am intrat cu picioarele pe sus!”

La final, Nistor a spus: „Azi am intrat un pic cu picioarele pe sus. Ne-am crezut câștigători de la început, dar asta s-a văzut. A fost un duș rece, nu trebuia să se întâmple. Misten ne-a avertizat că va fi un meci greu. Ne așteaptă două săptămâni cu stress, muncă. Am tratat adversarul de sus și asta ne-a costat. Cum ne-am prezentat nu meritam nici măcar un punct azi”.

Farul – Craiova 1-0, oltenii sunt bătuți după 7 victorii la rând și riscă să piardă iarăși contactul cu liderul CFR Cluj, după al cărui loc tânjesc.

Petrică Mîțu Stoian va fi înmormântat în Craiova! Cum și-a presimțit artistul decesul

Reghe, făcut șah-mat de Rege!

Miriuță râde de Trică: „Unii dintre antrenori își mai calcă și pe onoare sau pe cuvânt”

Cosmin Cojocareanuhttps://3minute.net
Fondator 3minute.net. Cu experienta de peste 15 ani in presa.

Related Articles

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Stay Connected

27,278FaniÎmi place
0AbonațiAbonați-vă
spot_img

Societate comerciala cu sediul în Craiova, domeniul de activitate confecții-marochinărie, angajează mecanic confecții piele. Salariu: 1000 euro. Condiții; profesionist, experiență.

Relații la tel: 0738/497538

Latest Articles