-2.8 C
Craiova
miercuri, ianuarie 19, 2022

Reghe s-a dat mare după Filiași-Craiova: „Am întâlnit o echipă mult inferioară nouă”

Oltenii au bătut o echipă de Liga 3, în Cupă, după ce în campionat au pierdut trei meciuri la rând!

CS Universitatea Craiova nu a reușit să arate un joc prea bun nici cu Filiași, chiar dacă diferența de valoare dintre cele două echipe este destul de mare. Reghecampf spune că formația din Filiași este mult inferioară Craiova, dar pe teren nu s-a văzut acest „mult” despre care vorbește antrenorul.

Craiova a câștigat cu scorul de 0-3 și a mai avut și alte ocazii, dar jocul nu a fost deloc cursiv, oltenii nu au arătat că sunt echipa mult superioară, ci doar superioară. Acest lucru era normal, ținând cont că este o diferență considerabilă între ligile în care cele două formații evoluează.

Mai avem un pas, semifinala. Am întâlnit o echipă mult inferioară nouă, din toate punctele de vedere. În multe momente, am intrat în jocul ăsta haotic, lucru pe care nu l-am dorit, dar se întâmplă în Cupă. Se întâmplă să ai mulți jucători care nu participă 100% la meci, așa cum ți-ai dori. Dar sunt fericit că ne-am calificat și trebuie să ne concentrăm pe următoarele meciuri din campionat.N-aveam niciun motiv să odihnesc jucători, avem destul timp până la următorul meci. Trebuie să formăm un “11” cât mai competitiv, un “11” cu care să ne putem bate în următoarele meciuri. Am avut un plan să joace 45 de minute Koljic, vine după un an de pauză și nu este ușor. Este un jucător cu care lucrăm foarte mult, dar are nevoie de timp. Din păcate, după revenire a avut mici accidentări. Urmăm cu el un proces care durează, trebuie să avem răbdare și să-i dăm încredere. Cu siguranță poate să redevină jucătorul dinainte, este muncitor, dar are teama să nu se lovească la gleznă”, a spus Laurențiu Reghecampf.

Fără milă! Pierzătoare cu FCSB, Craiova se răzbună pe Filiași!

Catalin Anghel
Redactor 3minute.net. Absolvent al Facultății de Jurnalism din Craiova.

Related Articles

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Stay Connected

27,278FaniÎmi place
0AbonațiAbonați-vă
spot_img

Societate comerciala cu sediul în Craiova, domeniul de activitate confecții-marochinărie, angajează mecanic confecții piele. Salariu: 1000 euro. Condiții; profesionist, experiență.

Relații la tel: 0738/497538

Latest Articles