fbpx

Oltenii caută tineri pe postul lui Mitriță: „Ne gândim și la regula U21”

U Craiova continuă căutările pentru înlocuitorul lui Mitriță, dar în același timp, oltenilor nu le scapă din vedere nici măcar un detaliu! Regula U21, prioritară pentru Mangia!

Regula U21 se va modifica începând cu sezonul viitor, iar formațiile din Liga 1 vor fi obligate să înceapă meciurile cu doi jucători sub 21 de ani. Devis Mangia nu lasă lucrurile la voia întâmplării, iar dacă tot are nevoie de un înlocuitor pentru fostul căpitan, se orientează ca acesta să fie compatibil cu noile standarde. Mihăilă a făcut un joc foarte bun cu CFR, iar multă lume îl vede deja drept viitorul star din Bănie. Bărbuț intră și el în calcule pentru banda stângă.

Sunt mulțumit de Mihăilă. A făcut un meci foarte bun. Este important să avem încă un jucător pentru acea poziție. Ne gândim la ceva, dar să vedem dacă va fi posibil. Dacă nu se poate, mergem înainte așa. A fost o idee să jucăm cu Bărbuț sau Meza pe stânga, dar trebuie să ne antrenăm mai mult la asta. Cristi poate fi acolo, dar vom vedea. Nu vreau să îl compar pe Valentin cu nimeni. Pentru mine este important că sunt implicat în evoluția lui. Este tânăr. Este normal ca jucătorii tineri să aibă oscilații. Sunt sigur că va fi un jucător important. Când am spus că ne gândim la variante, ne gândim și la regula de U21 de la anul, când avem nevoie de doi în primul 11. Clar este din fotbalul românesc. Ne gândim la tineri”, a declarat Mangia.

Anul trecut: util pentru regula U21, acum: trimis să joace pe la alții!

Fundașul Craiovei, Răzvan Popa, nu mai are prea mari șanse să joace pentru alb-albaștrii, cel puțin în acest sezon. Mangia se gândește la binele lui și vrea să-l trimită la altă echipă, unde să poată aduna minute.

În acest moment avem în minte mult variante. Vom vedea care va fi cea mai bună pentru noi. Vrem să îl împrumutăm. Jucătorii trebuie să joace. Așa am făcut și cu Burlacu”, a spus italianul.

Te pot interesa și alte informații despre trupa din Bănie:

Bricheta zburătoare închide porțile pe Oblemenco!

Gratis pentru sibieni, dar nu și pentru olteni!

Încă un rând de critici pentru Mitrita: „Nu se ştie ce e cu fotbalul”

Mangia a scăpat de serviciile lui Răzvan Popa!

Share and Enjoy !

0Shares
0 0
The following two tabs change content below.

Catalin Anghel

Redactor 3minute.net. Absolvent al Facultății de Jurnalism din Craiova.

Catalin Anghel

Redactor 3minute.net. Absolvent al Facultății de Jurnalism din Craiova.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

0Shares
0