26.2 C
Craiova
vineri, august 19, 2022

Regulile de aur: Ce să nu pui pe Facebook după ce te-ai despărțit de fostul/fosta!

Îți aduci aminte de el/ea în toate lucrurile mărunte pe care le faci zi de zi? Nu mai contează! Trebuie să înveți cum să ieși din situația asta

Când vine vorba despre o despărţire, multe resentimente şi multe trăiri ce rămân în suspensie. Cel puţin unul dintre parteneri suferă şi cel puţin unul dintre parteneri este furios. Indiferent de situaţie, după o despărţire poate fi greu să regăseşti fericirea; iubirea pare un miraj. O nouă relaţie de cuplu poate părea o utopie. Este cu atât mai dificil cu cât există şi presiunea de a posta pe reţelele de socializare după despărţire. Dacă te întrebi şi tu ce postezi pe reţelele de socializare în perioada critică de după separare sau ce să nu postezi, ai ajuns unde trebuie!

O femeie a dat Tik Tok-ul peste cap! 8 reguli pe care iubiții trebuie să le respecte

Iubitul este obligat să blocheze orice altă persoană cu care a mai avut o relație (inclusiv pe oricine cu care Read more

Andreea Mantea a fost înșelată de toți iubiții!

„Ai de câștigat dacă nu mai placi pe nimeni, e mai bine așa” Prezentatoarea Andreea Mantea a povestit că a Read more

Fă o pauză de la postări
De fapt, ce să postezi în spaţiul virtual după despărţire? Absolut nimic! În primă fază, e mai bine să digeri noul status, să te reobişnuieşti şi să te concentrezi pe tine.

Este necesar să aştepţi până să postezi din nou, mai ales dacă separarea a fost una traumatizantă. Foarte posibil să vrei să postezi pe Instagram sau pe Facebook cnd eşti bine, să arăţi şi celorlalţi, dar mai ales lui că îţi merge bine, că eşti disponibilă sau că viaţa este frumoasă, însă specialiştii te sfătuiesc să te abţii, cel puţin imediat după ce te-ai despărţit de partener sau el te-a părăsit.

Astfel, fostul iubit va fi alertat, se va întreba ce este cu tine. Unde ai dispărut şi mai ales cu cine. Atunci când alegi să revii pe reţelele de socializare, gândeşte-te să postezi ceva care să îi aducă aminte cât eşti de frumoasă, nu ceva care să îl facă să se întoarcă (pentru că până la urmă, nu ai nevoie de asta!)

Imaginile şi citatele optimiste sunt suspecte
Poţi avea tendinţa de a-i arăta ce a pierdut şi cât de bine îţi merge după despărţire. Totuşi, nu o face, pentru că şi el, cât şi restul lumii vor vedea exact care este intenţia ta. Şi mai mult, în loc să „investeşti‟ timp şi energie în a-l face să vadă ce a pierdut (un fel de răzbunare) mai bine concentrează-te pe ceea ce simţi. Ai nevoie să plângi, să te simţi tristă, să fii furioasă, să gestionezi toate emoţiile, pentru a trece peste despărţirea de iubitul tău.

Este o idee bună să îţi informezi prietenii virtuali despre o nouă călătorie (în care este recomandat să mergi singură, când te simţi în stare). Încearcă, deci, să stai departe de postările răzbunătoare de tipul „vezi ce ai pierdut?‟ pentru că, de fapt, trasnmiti mesajul că nu ai trecut peste despărţirea voastră. Similar cuplurilor care postează prea multe despre ei pe reţelele de socializare, care nu sunt tocmai fericiţi în viaţa reală, cu cât postezi mai multe imagini atrăgătoare, cu atât percepţia este inversă şi vei părea mai nefericită.

Sursa: clickpentrufemei.ro

Horoscop 4 ianuarie 2021: O zi perfectă pentru a avansa în carieră

Cum să-ți dai seama dacă iubitul tău te minte

3 soluţii pentru depăşirea complexelor de inferioritate sau superioritate!

Related Articles

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Stay Connected

30,825FaniÎmi place
0AbonațiAbonați-vă

Latest Articles