fbpx
23.6 C
Craiova
sâmbătă, septembrie 25, 2021

RELATII: Ce să faci când va certati din orice!

După o perioadă mai lungă, relația pe care o aveți cu partenerul de viață se poate transforma în ceva ce mulți numesc “obișnuință”. Atunci când simți că nu va mai înțelegeți, că există un blocaj în comunicare sau când pur și simplu va certati fără sens, mai rămân doar câteva lucruri de făcut.

Atunci când devii nervos și necomunicativ, pleacă – majoritatea oamenilor nu se pot stăpâni în timpul unui conflict. Când simți că lucrurile ies de sub control, găsește o scuză pentru a evita situațiile în care vă certati. Nu vrei să spui ceva ce vei regretă mai târziu.

Nu uită să îți respecți partenerul chiar și atunci când te scoate din sărite – insultele nu fac nimic altceva decât să înrăutățească. Partenerul tău se va simți înjosit, fapt ce îl va face să răbufnească.

Atunci când vrei să îi atragi atenția asupra unui lucru, folosește un ton calm – dacă partenerul tău se simte pus la perete și acuzat, nu va dori să asculte ce ai de spus. Încearcă să îi comunici neplăcerile tale într-un mod plăcut și calm, pentru o comunicare eficientă.

Fii realist – niciun om nu îți va îdeplini toate dorințele și necesitățile – nu îi cere partenerului de viață imposibilul și nu încerca să îl schimbi. Gândește-te că nici tu nu ești perfect și învață să îți accepți partenerul așa cum este.

Sursa foto: paginadepsihologie.ro

Atenție la alimentație – Efectele benefice ale fructelor și legumelor

Vești mari pentru Papură și suporteri: atacantul mult așteptat a început antrenamentele!

FCSB a mai luat un tânăr din curtea lui Rotaru!

Related Articles

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Stay Connected

27,278FaniÎmi place
0AbonațiAbonați-vă
spot_img

Latest Articles