38.7 C
Craiova
joi, iunie 20, 2024

Remiză mititică: Ce făcuși, Vasilică?!

Mititelu spune că Trică antrena ca Pițurcă și Napoli mai deloc! FCU Craiova, spre Liga1 cu Dan Vasilică!

FCU Craiova a primit vizita celor de la Aerostar Bacău, la Severin. Oltenii s-au încurcat împotriva unui adversar ce nu părea prea periculos. Jocul alb-albaștrilor arată din ce în ce mai rău de la plecarea lui Napoli, chiar dacă Adrian Mititelu spune că Vasilică a fost „capul” echipei și în perioada lui Trică.

Prima repriză a fost una liniștită, de ambele părți. Craiova nu a arătat a favorită nici al câștigarea partidei și nici la promovare, în timp ce Bacăul a dat impresia că un rezultat de 0-0 ar fi unul excelent. Ce-i drept, ținând cont de poziția din clasament a băcăuanilor, un egal fără goluri ar fi fost un rezultat foarte bun într-o deplasare la prima clasată. Repriza s-a încheiat cu socrul de 0-0.

Partea secundă a început în același stil, cu un joc lent de ambele părți. Totuși, în repriza a doua, Craiova a încercat să pună probleme mai mari la poarta adversarilor sau cel puțin să ducă mingea în preajma careului advers. Până la mijlocul reprizei, elevii lui Vasilică au așteptat ca adversarii să greșească, pentru că defensiva Bacăului a fost foarte bine pusă la punct până în acel moment. Din minutul 80, alb-albaștrii au început să preseze și să forțeze marcarea unui gol pe final de meci. Oltenii nu au reușit să înscrie, iar meciul s-a încheiat 0-0.

FCU Craiova: Popa – Negru, Paramatti, Diallo, Jeremy – Albu, Pop, Stoenac, Baeten, Răducanu- Bălan.

Aerosat Bacău: Cebotari – Alexandru, Ardei, Chirilă, Mureșan, Popescu, Manole, Gavrilă, Vraciu, Corban, Horia.

Omul ce a umplut de bani Universitatea Craiova pleacă la o echipă din Liga 2!

Bergodi primește întăriri înainte de meciul cu Târgoviște!

Transfer pentru titlu: Ben Youssef, gata să semneze!

Catalin Anghel
Catalin Anghel
Redactor 3minute.net. Absolvent al Facultății de Jurnalism din Craiova.

Related Articles

Accesează-ne și aici!

Latest Articles