21.7 C
Craiova
vineri, aprilie 12, 2024

Renato Kelic: „Dacă o să câștigăm cu CFR, avem șanse la titlu”

Fundașul Universității Craiova, Renato Kelic, a vorbit despre meciul cu CFR Cluj și despre șansele oltenilor de a câștiga titlul!

Apărarea Universității Craiova merge din ce în ce mai bine, iar acest lucru se datorează și fundașului central, Renato Kelic, fotbalist ce a avut evoluții foarte bune în 2018. Kelic a vorbit la conferința de presă premergătoare meciului cu CFR Cluj despre jocul echipei și despre cât de importantă este partida cu ardelenii, în ceea ce privește lupta la titlu.

Depinde de întreaga echipă cum jucăm. Când atacanții joacă bine și apărarea joacă bine. Pot fi meciuri în care să primim zece șuturi pe poartă și să nu primim gol, dar pot fi și meciuri în care să fie două trei șuturi și să fie două goluri”, a spus fundașul Universității.

Renato Kelic: „Noi vrem să jucăm mai mult fotbal”

Fundașul Craiovei nu se sperie de fotbaliștii din lotul celor de la CFR. Croatul este încrezător în jocul echipei și este de părere că formația antrenată de Mangia joacă mai mult fotbal decât cei de la Cluj.

Avem mare putere și în atac. Suntem două echipe diferite. Noi vrem să jucăm mai mult fotbal. Ei eu jucători înalți și puternici. Dacă suntem concentrați la fazele fixe, o să câștigăm. E drum lung până la titlu. O să vedem la finalul campionatului. Noi jucăm pentru suporteri. Dacă o să câștigăm cu CFR, avem șanse la titlu”.

Sursă foto: ucv1948

Citește și: Devis Mangia: „Cel mai important este ca noi să ne impunem jocul”

Catalin Anghel
Catalin Anghel
Redactor 3minute.net. Absolvent al Facultății de Jurnalism din Craiova.

Related Articles

Accesează-ne și aici!

Latest Articles