Adrian Sînă & Band și Smiley închid străzile Craiovei!

De Revelion, craiovenii vor număra secundele rămase până în 2019, pe muzica lui Adrian Sînă și Smiley.

“Ne bucurăm să putem oferi craiovenilor, în acest an, un show incendiar, în noaptea de Revelion. Protagoniști vor fi artiști cunoscuți, precum Adrian Sînă și Smiley, ale căror melodii sunt fredonate de oameni de toate vârstele, de la copii până la bunici. Scena va fi amplasată pe strada A.I. Cuza, între Universitate și Teatrul Național, iar echipa de organizare, care va monta și pregăti amplasamentul, cu scenă, sonorizare, lumini și trei ecrane, a venit deja în Craiova, pentru a avea suficient timp ca totul să fie perfect la Craiova, în seara de 31 decembrie”, precizează Mihail Genoiu, primarul Municipiului Craiova.

Spectacolul de Revelion va începe luni, 31 decembrie, ora 22.30, pe strada A.I. Cuza, cu recitalul fostului component al trupei Akcent.

Primăria Municipiului Craiova anunţă că se va închide circulaţia rutieră pe următoarele străzi, în vederea organizării și desfășurării spectacolului de Revelion Craiova 2019, după cum urmează:

Începând cu data de 29.12.2018, ora 22.00, până în data de 02.01.2019, ora 00.00, se va închide circulaţia rutieră pe str. A. I. Cuza, sectorul de drum cuprins între intersecţia cu str. Arieş şi intersecţia cu str. Romul;

Începând cu data de 31.12.2018, ora 17.00, până în data de 02.01.2019, ora 00.00, se va închide circulaţia rutieră pe următoarele străzi:

str. Popa Şapcă;

str. A.I. Cuza, sectorul de drum cuprins între intersecţia cu str. Romul şi intersecţia cu str. Unirii;

str. Unirii, sectorul de drum cuprins între intersecţia cu str. Mihai Viteazul şi intersecţia cu str. A.I. Cuza.

Share!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *