32.3 C
Craiova
duminică, iunie 23, 2024

Știm artiștii care vor cânta de Revelion în Craiova! Câți bani ne scot din buzunare!

Peste trei zile se deschid oficial Sărbătorile de iarnă! Avem programul inaugural, dar știm cu cine veți petrece de Revelion in Craiova!

 

Mai sunt trei zile și vor fi aprinse beculețele festive de sărbători. Copiii vor arăta cu degetul spre ele, adolescenții își vor face selfie-uri cu beculețe, apoi vor milogi like-uri, pensionarii vor dezbate dacă sunt aceleași instalații ca anul trecut.

 

Indiferent care e atitudinea voastră vis-à-vis de beculețe, noi vă zicem cât veți plăti pentru desfătarea vizuală de a le vedea aprinse timp de 40 de zile: 1,5 milioane de lei, potrivit contractului cu Flash Lighting Services SA. Iluminatul festiv din Craiova va fi aprins la data de 25 noiembrie.

 

Revelion in Craiova cu Direcția 5, Maxim si Dana Torop

 

Acestea nu vor fi singurele cheluieli ale municipalității prilejuite de Sărbătorile de iarnă. Pentru concertele ce vor avea loc prin oraș în perioada asta se vor mai scoate din buzunarele doldora ale Primăriei Craiova, autoritate ce vă gestionează banii voștri, vreo 300.000 lei.

 

Începând cu 25 noiembrie, cu ocazia inaugurării fiestei, și pe parcursul perioadei în care vom sărbătorii, vor cânta pentru craioveni și vor încasa onorarii Dinu Iancu Sălăjanul, Raoul, Corina Chiriac, Casual Band. De Revelion vor fi în Piața Mihai Viteazul Direcția 5, Morris, Maxim, Dana Torop. Toate evenimentele din perioada 25 noiembrie – 31 decembrie costă 288 mii lei. Suma include și artificiile de Anul Nou.

Citeste si: S-a lansat primul DNA TV online la Craiova

Suporterii alb-albastri: SA VINA CHINEZII!

Cosmin Cojocareanu
Cosmin Cojocareanuhttps://3minute.net
Fondator 3minute.net. Cu experienta de peste 15 ani in presa.

Related Articles

Accesează-ne și aici!

Latest Articles