29.5 C
Craiova
joi, august 18, 2022

Ce rezultate a avut Bianca Drăgușanu la Bacalaureat! Dorian Popa a fost la limită

O mare vedetă din România care dă lecții de bune maniere pe Tik Tok nu a reușit să ia examenul din prima!

Luni, 27 iunie, s-au afișat notele la examenul de Bacalaureat, iar rata de promovare este cea mai bună din ultimii 10 ani, după cum a anunțat ministrul Educației, Sorin Cîmpeanu. În pielea absolvenților de astăzi au fost, de-a lungul timpului, și vedetele din România, iar unele dintre ele chiar se laudă cu medii mari la examenul maturității.

FOTO! Cum își menține Mihaela Rădulescu silueta la 53 de ani!

"Nu mă interesează că sunt criticată pentru operaţiile estetice. E foarte bine ca fiecare să aibă păreri sincere” La cel Read more

FOTO! Demi Rose, poze în sânii goi: „Mi-aș dori să fiu în locul fotografului”

Vedeta a agitat tot internetul! În ce ipostaze incendiare au văzut-o fanii Demi Rose le-a oferit priveliști încântătoare fanilor de Read more

Ce note au avut la Bacalaureat vedetele

Media de la BAC este importantă nu doar pentru cei care se înscriu la o facultate pe bază de dosar, ci pentru toată lumea. Nota este scrisă pe diploma de BAC, care este considerată de mulți drept o carte de vizită. Și vedetele din România au trecut prin emoțiile BAC-ului, unele mai recent, altele cu mulți ani în urmă. Iată cine a obținut medii mari la examenul maturității:

Dorian Popa – 9,83
Anda Adam – 9,66
Mihai Trăistariu – 9,88
Sore – 9,16
Alexandra Stan – 9,13
Dan Negru – 9,20
Adela Popescu – 9,28
Marius Moga – 9,30
Inna – 8,85
Nicole Cherry – 8,25
Bianca Drăgușanu – 8,95
Andreea Bănică – 8,75
Adrian Sînă – 8,42
Oana Radu – 8,20

Dorian Popa a fost la o distanță mică de media maximă, în schimb Bianca Dragușanu mai avea foarte puține sutimi până la 9. Dacă vedetele menționate anterior au trecut BAC-ul cu brio, chiar cu medii mari, la polul opus se află cele care nu au promovat examenul din prima încercare. Adelina Pestrițu nu a reușit să obțină notă de trecere la proba de limba română de la BAC, după ce la subiectul al III-a a încurcat două romane și a făcut alt eseu decât era cerut în subiect. Ea a promovat examenul ulterior, în cea de-a doua sesiune, acum dă lecții pe Tik Tok despre bune maniere în societate. În situația Adelinei Pestrițu s-a aflat și Iuliana Luciu, care a promovat BAC-ul cu media 7,40, însă din a doua încercare.

Rata de promovare, mai mare decât în anii precedenți!

Luni dimineața, la momentul afișării notelor obținute de elevi la BAC, ministrul Sorin Cîmpeanu a anunțat o rată de promovare de 73,3%, mai mare decât în anii precedenți.

Anul trecut, au fost 86.000 de candidați reușiți, cu aproape 3.000 mai puțini față de acum. Rată de promovare de 73,3% – cel mai ridicat nivel de promovare din ultimii 10 ani. Au promovat examenul peste 89.000 de candidați.

Cea mai ridicată rată de promovabilitate a fost înregistrată în Cluj – 81,9%, Iaşi, 81,6% , Bucureşti – 77,4%. Judeţele cu cea mai scăzută promovabilitate: Ilfov – 47%, în creştere cu 6 faţă de anul trecut, Călăraşi – 35%. Îi felicit pe cei 162 de candidaţi care au obţinut media 10. În Bucureşti au fost 30 de note de 10, în Prahova 15 note de 10, Galaţi şi Tulcea au fost câte 9 note de 10.”, a spus ministrul Educației.

Related Articles

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Stay Connected

30,816FaniÎmi place
0AbonațiAbonați-vă

Latest Articles