fbpx

VIDEO! Stare de urgență pentru unii, alții au liber în parc și la fotbal!

Poliția împarte amenzi cu sume aiuritoare pentru lipsa unei hârtii. Potentații vremii nu au probleme să încalce ordonanțele militare.

Primarul PSD al sectorului 3, Robert Negoiță, s-a plimbat astăzi, împreună cu iubita, pe biciclete, prin parcul IOR, închis publicului. A fost filmat de Lilia Stana, care a postat următorul mesaj pe facebook: Locuiesc langa parcul IOR, sector 3. Astazi, eram pe biciclete cu copiii pe langa parc, ne oprisem pe podul care desparte parcul pentru ca observasem 2 biciclisti chiar in parc. Cand ajung in dreptul nostru, imi dau seama ca era primarul sectorului 3 , Robert Negoita. La intrebarea mea de ce nu respecta regulile de interdictie de a intra in parc, mi-a raspuns: “verific ca totul sa fie in regula”, stand pe bicicleta in pantalini scurti, cu un cos de picnic si cu iubita alaturi. Am vorbit preț de cateva minute.Dupa alte intrebari de ce ni se interzice noua famiilor cu copii intrarea in parc, mi-a raspuns ca nu el a inchis parcurile si nu el a dat ordonanța militară. De ce tocmai edilul sectorului 3 se plimba prin parc incalcand ordonanta militară ? Dupa ce a plecat, am abordat un jandarm care statea in apropiere si supraveghea accesul in parc. La intrebarea de ce domnului Negoita ii este permisa plimbarea prin parc, ne-a raspuns ca dansul are declaratia pe proprie raspundere si ca politia locala care supraveghează parcul este in subordinea primarului. Cum vi se pare, legea este egala pentru toti?

PSD Alegeri Parlamentare 2020

Negoiță a explicat pentru HotNews că nu a dat el ordonanța militară și că nu e nimic în neregulă cu gestul său: ”Am fost la treabă și ieri, m-am dus la treabă și astăzi, mă duc la treabă și mâine. Nu este nimic în neregulă. Mi-am convocat colegii la treabă, mâine se lucrează pe șantiere. Cineva trebuie să și muncească. Este adevărat, în ziua de Paști am luat și iubita cu mine, dar am fost la verificat lucrări. O las singură tot timpul, am zis ca măcar azi, în ziua de Paști să vină cu mine, să fie cu mine, să nu o las singură. Colegii mei știu, i-am umplut de poze, de filmulețe de la șantiere. Nu trăim de mult într-o țară normală. Nici la treabă nu mai am voie să mă duc. Parcă am eu vreo vină că s-a închis parcul, nu l-am închis eu. Am verificat zona de aspersie, spațiile verzi, copacii, toaletările, cositul, lacul, nivelul apei din lac, pavajul, mobilierul urban. Am mai fost și la alte șantiere. Am verificat și aleile de la Liviu Rebreanu, Dristorului, Decebal, Unirii, Baba Novac, Câmpia Libertății, Odobești. Dacă trebuie să-mi fie rușine că muncesc, atunci îmi este rușine”.

Între timp, în Bacău, șapte pompieri au tras autospecialele din dotare la marginea unui teren din apropierea stadionului Municipal și au încins un meci de fotbal. Acțiune care încalcă ordonanța militară ce interzice activitățile fizice colective. Și aici există o explicație mirobolantă. „Ei stau oricum împreună tot timpul, au crezut că nu e o problemă să se pregătească pe teren”, a spus Andrei Grecu purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Bacău. Între timp, românii sunt amendați dacă ies pe stradă că nu au o hârtie asupra lor.

În 3 minute poți să citești și: Situație aiuritoare la Craiova! Aparatul de testare covid-19 funcționează la 5% din capacitate!

 Poți lua coronavirusul de pe lumânarea cu care primești Lumină? Răspunsul autorităților!

 Un oltean, și-njunghiat și cu banii luați de stat!

Share and Enjoy !

0Shares
0 0
The following two tabs change content below.
Summary
VIDEO! Stare de urgență pentru unii, alții au liber în parc și la fotbal!
Article Name
VIDEO! Stare de urgență pentru unii, alții au liber în parc și la fotbal!
Description
Poliția împarte amenzi cu sume aiuritoare pentru lipsa unei hârtii. Potentații vremii nu au probleme să încalce ordonanțele militare.
Author
Publisher Name
3minute.net
Publisher Logo

Cosmin Cojocareanu

Fondator 3minute.net. Cu experienta de peste 15 ani in presa.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

0Shares
0