fbpx

Roman a bătut și umilit Craiova cu o centrare din rabona!

Atacantul împrumutat la Botoșani a ridiculizat apărarea lui Devis Mangia. Etapă cum nu se poate mai proastă pentru olteni.

 

Complexul juveților pe terenul Botoșaniului se prelungește, parcă la infinit. Al șaptelea meci, a șaptea înfrângere pentru craioveni în nordul Moldovei. Botoșănenii au tranșat jocul încă din prima repriză. Italianul Fabbrini a pus-o în vinclu. Mihai Roman, jucătorul Craiovei împrumutat la Botoșani, a trimis o centrare din rabona, iar lovitura de cap a lui Fulop a scuturat ațele, pentru 2-0.

 

În actul secund, Mangia a schimbat cât a putut în ofensivă, dar aproape degeaba. Mateiu a marcat doar pentru onoare pe final de joc. O înfrângere tradițională a Craiovei pe terenul Botoșaniului. Care pică extrem de prost, în contextul în care CFR Cluj, FCSB și Viitorul au câștigat.

 

Au prestat pentru Craiova: Pigliacelli – Dimitrov, Donkor, Kelic, Bancu – Cicâldău, Mateiu – Burlacu, Mihăilă, Bărbuț, Koljic. Au mai intrat: Meza Colli, Glavina, Fedele. În urma rezultatului înregistrat la capătul meciului, 2-1 pentru gazde, CS Universitatea coboară pe locul 4 în clasament.


Share and Enjoy !

0Shares
0 0

Cosmin Cojocareanu

Fondator 3minute.net. Cu experienta de peste 15 ani in presa.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

0Shares
0