INEDIT! Român, expulzat din Italia pentru că îi place băutura

Un român în vârstă de 54 de ani a fost expulzat din Italia, după ce a ajuns de 73 de ori la spital, în stare de ebrietate avansată. Ordinul de interdicție este valabil pe 5 ani.

Autoritățile italiene s-au săturat să-l ducă la urgențe pe românul care ajunge frecvent în stare de ebrietate avansată. Românul a fost dus la spital de către polițiștii italieni de 73 de ori. 45 dintre situații s-au petrecut de la începutul 2020, potrivit Messaggero Vento, citat de stirileprotv.ro

Așa că, românul a fost trimis înapoi în ţară vineri scrie Il Friuli, fiind însoţit de agenţii de la Imigrări pe aeroportul din Veneţia, de unde a fost pus la un zbor către România. Decizia de expulzare a fost emisă de parchet şi confirmată de tribunalul din Trieste, care i-a interzis să mai revină în Italia timp de 5 ani, fiind considerat “pericol social”.

Din ianuarie 2017 şi până azi, românul a ajuns de nu mai puţin de 73 de ori la spital din cauza alcoolismului. Episoadele s-au înmulţit în 2020, când a fost internat de 45 de ori după episoade de comă alcoolică, de multe ori fiind descoperit adormit în mijlocul străzii, în parcuri, în faţa unor baruri sau chiar în biblioteca publică. În cele mai multe cazuri, era găsit chiar în apropierea centrului pentru dezalcoolizare din Sacile unde era trimis constant. 

Paharul s-a umplut pe 11 februarie, când bărbatul a fost găsit în jurul prânzului de poliţişti într-un magazin de pantofi, unde intrase beat şi se culcase pe podea.  Odată adus în faţa procurorilor, s-a decis expulzarea sa. 

Românul era în Italia încă din 2003 şi îşi găsese un serviciu în regiunea Pordenone, dar a fost dat afară după ce a venit la muncă doar de 3 ori. 

În 3 minute poți să citești și: Papură nu va conta pe unul dintre jucătorii de bază în meciul cu Iași!

Share and Enjoy !

0Shares
0 0 0

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

0Shares
0 0