Avem o știre: A marcat Roman!

Mihai Roman, fotbalistul împrumutat de Universitatea Craiova la Botoșani, a spart gheața!

Dacă pe nemți nu ești sigur că i-ai bătut, decât atunci când ai ajuns la autocar, ei bine, și noi am așteptat să tracă noapte și să fim siguri de eveniment. Mihai Roman a marcat.

Universitatea Craiova a dus multă vreme lipsa unui vârf, iar anul trecut, atunci când Mihai Roman a fost adus la echipă, toată lumea a răsuflat ușurată. Din păcate pentru formația din Bănie, atacantul nu a dat cel mai bun randament și a fost împrumutat la Poli Timișoara. Nici acolo nu a rupt gura târgului, ba chiar a asistat la retrogradarea bănățenilor.

Oltenii au decis ca atacantul să fie împrumutat la FC Botoșani, iar acest lucru îi prinde bine lui Roman. Fotbalistul în vârstă de 26 de ani le-a dat gol sibienilor de la Hermannstadt, chiar în cea de-a doua etapă din Liga 1. Nu mai marcase din 4 mai 2018, dintr-un meci Timișoara Voluntari. Acel gol a fost și singurul din sezonul 2017/2018 pentru oltean.

Puncte pentru Botoșani, speranțe pentru Craiova!

După golul marcat, Roman poate prinde încredere și să redevină vârful de altă dată. Craiova și-a pus mari speranțe în el, iar faptul că l-au împrumutat în continuare, arată că oltenii încă se încred în fotbalist. Dacă jucătorul o să dea randament la Botoșani, Universitatea poate să câștige un atacant de clasă.

Citește și:Ioan Andone: „Cel mai bun jucător român e Mitriță”

Share!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *