fbpx

Româncă, ucisă de un italian în gospodăria căruia lucra

O femeie de 55 de ani, din municipiul Târgu Jiu, care muncea în Italia, a fost ucisă de un vecin pentru care lucra. Tragicul eveniment a avut loc în localitatea Posta Aucello din Puglia, regiunea Foggia.

Autorul crimei este Francesco Ciuffrida, un fermier în vârstă de 69 de ani. Românca, Luminița Brocan, în vârstă de 53 de ani, a fost ucisă cu un pistol, scrie adevarul.ro

Ciuffrida, înainte de a-și lua propria viață, și-a rănit soția, Giuseppina Pantone, nu se știe dacă a intenționat sau din greșeală, cu un glonț. Femeia în vârstă de 65 de ani a fost adusă de urgență la spitalul din San Giovanni Rotondo pentru a o salva. Se pare că tragedia a fost precedată de o ceartă, mai scrie o publicație locală.

Luminiţa Borcan era prietenă cu italianca pe care o mai ajuta la treburile casei.  Femeia de 65 de ani nu a murit, însă se află în stare gravă.

Tragedia ar fi fost descoperită de fiul soților italieni care a alertat autoritățile. El și-a transportat mama la spitalul din Cerignola, de unde a fost transferată apoi cu elicopterul la spitalul din San Giovanni Rotondo.

Carabinierii fac cercetări la fața locului pentru a descoperi cum s-a produs tragedia. Până în acest moment, anchetatorii nu au descoperit vreun bilet de adio lăsat de bărbat.

In 3minute poti sa citesti si: Țipete, lacrimi și demiteri în PSD! În rolurile principale: Viorica, Manda și Olguța

Eșecul de la alegerile prezidențiale zdruncină USR! Barna, cu mandatul pe masă!


Share and Enjoy !

0Shares
0 0 0

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

0Shares
0 0