fbpx

Romania – Angola 27-24 ! Meci complicat pentru tricolore

Deja calificate în optimile de finală, fetele antrenate de Ambros Martin au avut o partidă grea în Romania – Angola 27-24.

 

Romania – Angola 27-24 și tricolorele au un parcurs perfect la Campionatul Mondial. Naționala pregătită de Ambros Martin a câștigat meciul cu Angola, jucat în această seară. România are patru victorii din patru la turneul final din Germania.

 

Prima repriză a început dificil pentru naționala României. Tricolorele au ratat foarte mult și au avut probleme în defensivă, portarii Dumanska și Dedu nefiind în cea mai bună zi. Prima parte s-a încheiat surprinzător, scor 14-14. În repriza secundă, România a continuat să rateze, iar Angola le-a pus probleme destul de mari fetelor antrenate de Ambos Martin, care au reușit să se mobilizeze pe final.

 

Toate cele trei jucătoare trimise la lot de Craiova au evoluat în Romania – Angola 27-24!

 

Iulia Dumanska, Cristina Florianu și Valentina Elisei, handbalistele convocate sub tricolor de la SCM Craiova, au evoluat în partida cu Angola. Valentina Elisei și-a pus în valoare experiența internațională și a făcut un meci bun, în ciuda jocului slab arătat de echipă.

 

Naționala de handbal feminin a României, joacă mâine, de la ora 19,00, ultimul meci din grupă, împotriva vicecampioanei olimpice Franţa .

Tu decizi! Voteaza cea mai frumoasa studenta din Craiova!

Comentam impreuna pe Facebook jocul si rezultatul tricolorelor

BMC logoBuy me a coffee

Zahar la plic

Share and Enjoy !

0Shares
0 0 0
The following two tabs change content below.

Cosmin Cojocareanu

Fondator 3minute.net. Cu experienta de peste 15 ani in presa.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

0Shares
0 0