Romania – Cehia 27-28! Cum explică Ambros Martin inexplicabilul!

Să ai în teren cea mai bună jucătoare a lumii și să te bată „o participantă”. Antrenorul a căutat să justifice Romania – Cehia 27-28.

 

Cehia este în handbal o echipă care doar participă, și o face rar, la turneele finale. Cea mai bună clasare de până acum la un Mondial a fost un loc 13, obținut în 1997. Ei bine, această țară le-a trimis în negura locurilor 9-16 pe Neagu și compania.

 

La finalul partidei, Ambros Martin a spus că echipa nu a fost relaxată și de asta a pierdut: „Cehia a fost mai bună în momentele importante. Au revenit de fiecare dată în momentele critice. N-am tratat meciul cum trebuia în anumite momente. Sunt optimile de finală, nu există echipe uşoare. Au jucat foarte inteligent, echipa noastră a fost mai obosită şi nu a fost seara noastră. Nici noroc n-am avut şi poate că motivarea a fost prea mare! Am fi trebuit să fim mai relaxaţi, pentru că ne-am dorit prea mult şi asta nu e bine”.

 

Ce mai e de spus după Romania – Cehia 27-28

 

Cynthia Tomescu și-a completat antrenorul: “Nici nu ştiu ce să spun, îmi găsesc foarte greu cuvintele. Mi-e foarte greu să dau o explicaţie pentru ce s-a întâmplat în seara asta. Dorinţa a fost prea mare. Nici nu vă imaginaţi cât de mult am vrut să trecem de ele. Poate asta a fost problema de fapt. Iar ele s-au mobilizat bine . Ştiam că nu trebuie să le subestimăm, dar poate ne-am gândit la un moment dat că e un adversar mai facil”.

 

România a pierdut în această seară cu Cehia, la ultima fază, în optimile de finală ale Campionatului Mondial.

 

Share!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *