fbpx

Romania – Cehia 27-28! Cum explică Ambros Martin inexplicabilul!

Să ai în teren cea mai bună jucătoare a lumii și să te bată „o participantă”. Antrenorul a căutat să justifice Romania – Cehia 27-28.

 

Cehia este în handbal o echipă care doar participă, și o face rar, la turneele finale. Cea mai bună clasare de până acum la un Mondial a fost un loc 13, obținut în 1997. Ei bine, această țară le-a trimis în negura locurilor 9-16 pe Neagu și compania.

 

La finalul partidei, Ambros Martin a spus că echipa nu a fost relaxată și de asta a pierdut: „Cehia a fost mai bună în momentele importante. Au revenit de fiecare dată în momentele critice. N-am tratat meciul cum trebuia în anumite momente. Sunt optimile de finală, nu există echipe uşoare. Au jucat foarte inteligent, echipa noastră a fost mai obosită şi nu a fost seara noastră. Nici noroc n-am avut şi poate că motivarea a fost prea mare! Am fi trebuit să fim mai relaxaţi, pentru că ne-am dorit prea mult şi asta nu e bine”.

 

Ce mai e de spus după Romania – Cehia 27-28

 

Cynthia Tomescu și-a completat antrenorul: „Nici nu ştiu ce să spun, îmi găsesc foarte greu cuvintele. Mi-e foarte greu să dau o explicaţie pentru ce s-a întâmplat în seara asta. Dorinţa a fost prea mare. Nici nu vă imaginaţi cât de mult am vrut să trecem de ele. Poate asta a fost problema de fapt. Iar ele s-au mobilizat bine . Ştiam că nu trebuie să le subestimăm, dar poate ne-am gândit la un moment dat că e un adversar mai facil”.

 

România a pierdut în această seară cu Cehia, la ultima fază, în optimile de finală ale Campionatului Mondial.

 

Share and Enjoy !

0Shares
0 0
The following two tabs change content below.
Fondator 3minute.net. Cu experienta de peste 15 ani in presa.

Cosmin Cojocareanu

Fondator 3minute.net. Cu experienta de peste 15 ani in presa.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

0Shares
0