17.3 C
Craiova
joi, mai 23, 2024

România a debutat la Trofeul Carpati. Ce au făcut oltencele de la SCM contra Poloniei !

România a pierdut categoric prima partidă de la Trofeul Carpati 27-21, în fața Poloniei. SCM Craiova are trei jucătoare la lot, însă doar două dintre ele au jucat seara trecută în Polivalentă.

În prima repriză, România nu a avut atitudine, a avut o apărare fragilă, o poartă la fel de nesigură,un atac moale, iar oasptele au profitat din plin de degringolada din tabara lui Ambros Martin. Polonia a marcat gol după gol, pentru scorul de 18-10 la pauză.

Partea secundă a adus o tresărire de orgoliu a tricolorelor, iar după primele 10 minute se părea că revenirea este posibilă. Iulia Dumanska, jucătoarea SCM-ului a fost introdusă în partea a doua a jocului și a făcut minuni în poarta României. Pe contraatac tricolorele au redus din diferență până la 18-20. Din păcate, a urmat o secetă de 11 minute, interval în care România nu a mai marcat niciun gol.

Vine și rândul oltencelor la Trofeul Carpati !

După evoluția slabă a Valentinei Elisei contra Poloniei, cu doar un gol înscris, dar totodată meciul bun al portarului Iulia Dumanska, oltenii așteaptă și apariția Cristinei Florianu sub tricolor.

Program Trofeul Carpați:
Sâmbătă: ora 14:00 Brazilia – Polonia, ora 16:00 România – Macedonia
Duminică: ora 14:00 Macedonia – Polonia, ora 16:00 România – Brazilia

Citeste si: Ce meci a vazut Mangia? „Doar rezultatul mi-a placut”

sursa foto: SCM Craiova handbal feminin

Cosmin Cojocareanu
Cosmin Cojocareanuhttps://3minute.net
Fondator 3minute.net. Cu experienta de peste 15 ani in presa.

Related Articles

Accesează-ne și aici!

Latest Articles