23.4 C
Craiova
luni, iunie 24, 2024

România – Elveția, primul 11 al lui Edi Iordănescu!

Deja calificată, România joacă în această seară cu Elveția, iar selecționerul trebuie să aleagă jucătorii care vor ține naționala pe primul loc!

România întâlnește deseară, pe Arena Națională, Elveția. Meciul este important, deși ambele echipe sunt calificate la EURO. Miza primului loc în grupă a devenit una importantă. Stadionul va fi umplut la capacitate maximă de suporteri.

România – Elveția, meci de primul loc

România s-a calificat matematic la EURO, după 2-1 cu Israel. „Tricolorii” nu trebuie să piardă cu Elveția, pentru a termina pe primul loc în preliminarii și pentru a fi în urna 2 la tragerea la sorți a grupelor Campionatului European.

Partida de pe Arena Națională ar putea aduce o surpriză. România are șansa unică de a termina grupa pe prima poziție. Acest lucru, la începutul campaniei, era unul nu doar utopic, ci, mai de grabă, un motiv de glume.

Mihăilă a fost suspendat pentru această partidă, după ce a primit un cartonaș roșu. Fostul fotbalist al Universității Craiova a și plecat în Italia, susțin sursele din peninsulă. Este de așteptat ca Edi Iordănescu să schimbe puțin liniile.

Echipa probabilă a României

H. Moldovan – Rațiu, Drăgușin, Burcă, Bancu – R. Marin, M. Marin, Stanciu – Moruțan, Alibec, Fl. Coman
Rezerve: Niță, I. Radu – Rus, Screciu, Pușcaș, Cicâldău, Drăguș, Olaru, Hagi, Mogoș, Dumitrescu, Racovițan, Andrei Artean, Marius Ștefănescu, Florin Tănase

Related Articles

Accesează-ne și aici!

Latest Articles