fbpx

Romania – Franta 17-26! Cu cine jucam in optimi!

S-a încheiat România – Franta 17-26, o partidă ce nu a avut nicio miză pentru tricolore, sigure de primul loc în grupă.

 

Romania – Franta 17-26, dar nu conteaza decat pentru statistica. Naționala României a încheiat grupa A împotriva celui mai dificil adversar. Franța a devenit în ultimii ani o misiune imposibilă pentru tricolore. În 2010 româncele au bifat ultima victorie. De atunci, echipa din Hexagon ne-a bătut pe unde ne-a prins, de șapte ori. În ciuda rezultatului dezamăgitor din această seară, România a încheiat Grupa A pe primul loc , după ce Franța și Spania au remizat joi seară, scor 25-25.

 

România a început curajos meciul cu Franța, chiar dacă Ambros Martin a menajat mai multe jucătoare. Apărarea și-a făcut bine treaba, iar în primele 6 minute ale meciului, tricolorele nu au primit gol. Forma bună a româncelor nu a ținut mult, vicecampioana olimpică s-a dezlănțuit restul reprizei, iar scorul pauzei a fost 17-7 în favoarea Franței. În partea secundă, România a ieșit greu la joc, iar diferența dintre cele două echipe s-a văzut clar.

 

Dupa Romania – Franta 17-26, tricolorele intalnesc Cehia in optimi

 

Valentina Elisei, Cristina Florianu și Iulia Dumanska, jucătoarele trimise la lot de SCM Craiova, merg alături de naționala României în optimile de finală ale Campionatului Mondial din Germania. Unde vor înfrunta Cehia, echipă ce a pierdut în ultimul joc contra Ungariei, cu 30-29.

După disputarea meciurilor din grupe, primele patru merg în optimile de finală, fază din care se va juca eliminatoriu până la medalii. Optimile sunt programate în 10 şi 11 decembrie, sferturile în 12 şi 13 decembrie, ambele faze la Leipzig şi Magdeburg, iar semifinalele vor avea loc în 15 decembrie, în timp ce meciurile cu medaliile pe masa două zile mai târziu, la Hamburg.

Tu decizi! Voteaza cea mai frumoasa studenta din Craiova! 

Nu rata! O olteanca si-a ucis partenerul, după care l-a castrat! Ce a decis instanta!


Share and Enjoy !

0Shares
0 0
The following two tabs change content below.
Fondator 3minute.net. Cu experienta de peste 15 ani in presa.

Cosmin Cojocareanu

Fondator 3minute.net. Cu experienta de peste 15 ani in presa.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

0Shares
0